Bandidos MC ja United Brotherhood tutkinnassa – poliisi takavarikoi huumeita ja rajun arsenaalin aseita

Takavarikoituna on muun muassa sarjatuliaseita, haulikoita, kivääri, käsiaseita, kynäpistooli, kaasusumuttimia sekä huomattava määrä patruunoita.

Takavarikoituna on muun muassa sarjatuliaseita, haulikoita, kivääri, käsiaseita, kynäpistooli, kaasusumuttimia sekä huomattava määrä patruunoita. (Kuva Poliisi)

Osa aseista on muunnettu deaktivoiduista aseista toimintakuntoiseksi.

RIKOS Helsingin poliisin huumerikostutkinnassa on tutkittavana kaksi laajaa huumausaine- ja ampuma-aserikoskokonaisuutta, joiden yhteydessä poliisi on takavarikoinut ampuma-aseita ja useita kiloja huumausaineita.

Poliisi on selvittänyt takavarikoitujen aseiden ja huumeiden yhteyttä Bandidos MC ja United Brotherhood -järjestöihin. Poliisi teki tapausten johdosta etsinnät järjestöjen kerhotiloihin.

Esitutkinnassa selvitetään kokaiinin, metamfetamiinin, amfetamiinin, ekstaasin, Subutex-tablettien ja kannabiksen sekä huumausaineeksi luokiteltujen lääkeaineiden maahantuontia ja levitystä. Osa huumeista löytyi Bandidos MC:n ja United Brotherhood -järjestöjen kerhotiloista.

Takavarikoituna on muun muassa sarjatuliaseita, haulikoita, kivääri, käsiaseita, kynäpistooli, kaasusumuttimia sekä huomattava määrä patruunoita. Osa aseista on muunnettu deaktivoiduista aseista toimintakuntoiseksi.

Rikoksesta epäiltyjä on useita ja osa heistä on vangittu. Esitutkinta jatkuu edelleen. Poliisi ei voi tutkinnallisista syistä tiedottaa tapauksesta tällä hetkellä enempää.

Kommentoi Facebookissa