Ex-aviomiehelle järjestettiin kavala väijytys – makuuhuoneessa piileskeli pesäpallomailalla varustautunut mies

Syyttäjä vaatii ex-avovaimolle sekä väkivallantekoon osallistuneille vähintään kahdeksan vuoden vankeusrangaistusta murhan yrityksestä. (Kuvituskuva Fotolia)

Tamperelaisnaiselle ja hänen kahdelle kaverilleen luettiin syyte murhan yrityksestä.

MURHAN YRITYS Pirkanmaan käräjäoikeudessa on luettu syyte murhan yrityksestä tamperelaisnaiselle ja hänen kahdelle kaverilleen. Nainen järjesti entiselle aviomiehelleen kavalan väijytyksen. Syyteen mukaan tarkoituksena oli tappaa ex-aviomies.

Syytteen mukaan tamperelaisnainen laati suunnitelman entisen aviomiehensä tappamisesta. Tekoa toteuttamaan hän pyysi kaksi kaveriaan, miehen ja naisen. Nainen pyysi heitä varustautumaan veitsellä ja pesäpallomailalla. Lisäohjeena oli, että teon toteuttaminen edellyttää riittävää päihtymistilaa.

Nainen kutsui ex-miehensä kotiinsa. Kutsun syyksi hän selitti sen, että tarkoituksena olisi viettää iltaa kahden kesken. Nainen oli pyytänyt paikalle myös kahta tuttavaansa. Syytteen mukaan kavereiden oli tarkoitus osallistua ex-aviomiehen tappamiseen.

Kun asianomistaja tuli paikalle, pariskunta meni olohuoneeseen. Syyteen mukaan yksi vastaajista oli odotellut asunnon ulkopuolella. Hän tuli avaimilla sisään asuntoon ja kävi miestä rinnuksista kiinni.

Salaliitossa mukana ollut mies piileskeli makuuhuoneessa. Hän oli varustautunut pesäpallomailalla. Kun rähinä olohuoneessa alkoi, mies ponkaisi esiin ja alkoi hutkia asianomistajaa pesäpallomailalla pään alueelle. Syytteen mukaan uhri sai neljä iskua pesäpallomailasta.

Vakivallan uhri pääsi kuitenkin pakenemaan. Asunnon ulko-ovella ex-aviovaimo löi häntä vielä veitsellä selkään, töniminen jatkui rappukäytävässä. Pakenija soitti naapureiden ovikelloja. Ulkopuoliset hälyttivät apua, ja väkivallan uhri kiidätettiin ambulanssilla sairaalahoitoon.

Syyttäjä vaatii ex-aviovaimolle sekä väkivallantekoon osallistuneille miehelle ja naiselle vähintään kahdeksan vuoden vankeusrangaistusta murhan yrityksestä.

Lue myös: Nuoret naiset näkivät ampumavälikohtauksen – poliisi etsii tapon yrityksen todistajia

Kommentoi Facebookissa