Grillin työntekijät selvittivät välejään veitsellä – molemmista miehistä löytyi vammoja ja viiltoja

Miehet ovat iältään 23-vuotiaita ja he ovat olleet esitutkinnan aikana pidätettynä.

Miehet ovat iältään 23-vuotiaita ja he ovat olleet esitutkinnan aikana pidätettynä. (Kuva AOP)

Joensuun torilla teräasein käyty välienselvittely siirtyi syyteharkintaan.

PAHOINPITELY Joensuun poliisi on suorittanut esitutkintaa syksyn ja alkutalven aikana tapauksessa, jossa kahden nuoren miehen riita kärjistyi väkivallaksi Joensuun keskustassa torilla lauantaina 19.10.

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta kyseisenä iltana klo 20.53 hälytyksen, jonka mukaan Joensuun keskustorilla on tappelu menossa ja yhdellä henkilöllä puukko kädessä. Hälytyksen teki tappelun nähnyt ulkopuolinen henkilö. Tapahtumapaikalle rientäneet poliisipartiot ottivat kiinni kaksi nuorta miestä asian selvittämiseksi.

Alustavassa puhuttelussa ilmeni, että molemmat miehet olivat työskennelleet torilla olevalla grillillä. Heille oli tullut riitaa yksityiselämään liittyvistä seikoista ja riita oli kärjistynyt tappeluksi, jossa toinen miehistä oli yrittänyt lyödä toista miestä grillissä olleella veitsellä.

Molempien miesten käsistä tai vaatteista löytyi merkkejä veitsellä aiheutetuista vammoista tai viilloista. Osittain ripeän hätäkeskusilmoituksen sekä poliisin nopean tulon paikalle ansiosta tilanteessa vältyttiin pahemmilta seurauksilta. Esitutkinnassa tapausta on tutkittu molempien miesten osalta törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Molemmat miehet ovat väittäneet toisen osapuolen yrittäneen lyödä tilanteessa veitsellä. Miehet ovat iältään 23-vuotiaita ja he ovat olleet esitutkinnan aikana pidätettynä. Miesten lisäksi asiassa on kuulusteltu todistajana kahta ulkopuolista tilanteen nähnyttä henkilöä.

Esitutkinta on nyt valmistunut ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lue myös: Isokokoinen mies kertoi poliisille tekevänsä remonttia – grillivaunun valomainos ja markiisi väännettiin rikki

Kommentoi Facebookissa