Häirikkö tönäisi pyöräilijän kumoon ja näytti keskisormea – poliisi pyytää vihjeitä tekijästä

Mies oli tönäissyt pyöräillyttä naista, jonka vuoksi nainen oli kaatunut maahan ja loukannut polveaan.

Mies oli tönäissyt pyöräillyttä naista, jonka vuoksi nainen oli kaatunut maahan ja loukannut polveaan. (Kuvituskuva AOP)

Miehen epäillään tahallaan tönäisseen pyöräilijän kumoon Kuopiossa Puijonlaaksontiellä.

PAHOINPITELY Kuopiolainen nainen oli perjantaiaamuna hieman ennen kello kahdeksaa ajamassa polkupyörällä Puijonlaaksontien vieressä kulkevaa kevyenliikenteen väylää kohti sairaalaa pesäpallostadionin suunnasta.

Naisen mukaan Neste-huoltoaseman lähellä hänen eteensä oli tullut mies, ja nainen oli hidastanut pyöränsä vauhtia. Mies oli tönäissyt pyöräillyttä naista, jonka vuoksi nainen oli kaatunut maahan ja loukannut polveaan. Mies oli nauranut tapahtuneelle ja näyttänyt keskisormea poistuessaan paikalta.

Mies oli ollut noin 20-vuotias, hoikka, yllään anorakki, harmaa lippis sekä violetti reppu. Paikalle tulleet sivulliset kertoivat, että sama mies on useana aamuna ollut pelottelemassa ja häiriköimässä ihmisiä. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus lievästä pahoinpitelystä.

Poliisi pyytää havaintoja tai vihjeitä miehen henkilöllisyydestä. Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 415 232 ja sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: BMW-maasturikuski ajoi tahallaan pyöräilijän päälle – uhri lensi viereisen talon pihalle

Kommentoi Facebookissa