Iäkäs nainen jäi puristuksiin pakettiauton alle pysäköintialueella – kuljettaja pakeni paikalta

Poliisipartion saapuessa tapahtumapaikalle nainen oli edelleen puristuksissa pakettiauton alla.

Poliisipartion saapuessa tapahtumapaikalle nainen oli edelleen puristuksissa pakettiauton alla. (Kuva AOP)

Pelastuslaitos irrotti puristuksissa olleen uhrin, alustavan arvion mukaan hän ei ole hengenvaarassa.

LIIKENNETURVALLISUUS Lauantaina 28.9.2019 aamupäivällä Imatralla Olavinkadulla sijaitsevan kauppakeskuksen pysäköintialueella paikkakuntalainen noin 55-vuotias mies ajoi pakettiautolla iäkkään naisen päälle. Tämän jälkeen mies jätti ajoneuvon – jonka alla oli puristuksissa oleva uhri – paikalleen ja poistui itse paikalta.

Poliisipartion saapuessa tapahtumapaikalle nainen oli edelleen puristuksissa pakettiauton alla. Pelastuslaitos irrotti puristuksissa olleen uhrin. Alustavan arvion mukaan Etelä-Karjalan keskussairaalaan kuljetettu nainen on loukkaantunut vakavasti päähän, mutta hän ei ole hengenvaarassa.

Tapahtumapaikalle tulleet sivulliset olivat kehottaneet kuljettajaa jäämään paikalle, mutta hän oli poistunut ennen poliisin saapumista. Kuljettaja ilmoittautui myöhemmin itse poliisille ja kertoi ajaneensa ”ihmisen yli”. Mies kertoi, ettei ollut havainnut jalankulkijaa ja menneensä paniikkiin, jonka vuoksi poistui ennen poliisin saapumista.

Poliisi otti miehen kiinni ja tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä törkeänä vammantuottamuksena. Poliisi huomioi tutkinnassa myös kuljettajan mahdollisen rattijuopumuksen.

Lue myös: Lapsi jäi peruuttavan auton alle päiväkodin pysäköintialueella – selvisi tapahtumasta mustelmilla ja ruhjeilla

Kommentoi Facebookissa