Kadonneeksi ilmoitettu nuori mies löydettiin kuolleena – poliisi ei epäile rikosta

Nuoren miehen uumoiltiin lähteneen hiihtämään Lauttasaaresta ja hänen löytämisekseen järjestettiin viikonloppuna mittava etsintäoperaatio.

Nuoren miehen uumoiltiin lähteneen hiihtämään Lauttasaaresta ja hänen löytämisekseen järjestettiin viikonloppuna mittava etsintäoperaatio. (Kuvituskuva Fotolia)

Suuretsintöihin Helsingin edustalla osallistui viikonvaihteessa kymmeniä henkilöitä.

POLIISI Helsingin poliisi vahvistaa, että Melkin saaren lähistöltä on löytynyt 18-vuotiaan miehen ruumis. Poliisi on varmistunut, että vainaja on torstaina kadonnut nuorukainen.

Nuoren miehen uumoiltiin lähteneen meren jäätikölle hiihtämään Lauttasaaresta ja hänen löytämisekseen järjestettiin viikonloppuna mittava etsintäoperaatio.

”Ulkoilijoiden tekemän havainnon perusteella merivartioston sukeltajat löysivät ruumiin merestä Melkin saaren lähistöltä”, poliisi ilmoitti Twitterissä sunnuntai-iltana.

‒ Kyseessä on salassapidettävä kuolemansyyntutkinta, minkä vuoksi poliisi ei tiedota tapauksesta enempää. Asiassa ei epäillä rikosta, toteaa rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

Melkin saari sijaitsee Helsingin edustalla, Lauttasaaresta etelään.

‒ Kiitämme kaikkia etsintöihin osallistuneita ja välitämme omaisten toivomuksen saada hiljentyä rauhassa surutyöhön, Kruskopf jatkaa.

Kommentoi Facebookissa