Kohta saa Suomessakin uuden Nokia 3310:n – klassikon paluu ei ole hinnalla pilattu!

Puhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 59 euroa ja sitä on saatavana neljässä eri värissä.

Puhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 59 euroa ja sitä on saatavana neljässä eri värissä. (Kuva HMD Global)

HMD Globalin uuden Nokia 3310:n myynti alkaa Suomessa toukokuun lopussa.

MATKAPUHELIN Alkuperäistä Nokia 3310 -matkapuhelinta valmistettiin vuosien 2000–2005 välillä yhteensä noin 136 miljoonaa kappaletta. Huimalla määrällä se on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä matkapuhelimista.

HMD Global osti Nokian matkapuhelinten tuotemerkin käyttöoikeudet viime vuonna ja yhtiö vastaa kymmenen vuoden ajan niiden kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista. Paljon mielenkiintoa herättäneessä yhtiön maailmanlaajuisessa tuoteportfoliossa on kolme uutta älypuhelinta, jotka toimivat Android-alustalla.

Paluun tekee myös Nokia 3310, klassikko ja tuoteikoni. Ohut ja kevyt moderni versio on kevyesti päivitetty tähän päivään.

– Siinä on aikaisempaa parempi akku ja siinä on matopeli, toimitusjohtaja Arto Nummela tiivistää.

Nokia 3310:ssa on 22 tunnin puheaika, ja akku kestää ladattuna jopa kuukauden. Tutun matopelin uutta luikertelua voi pelata Messengerissä, osana Facebookin usealla laitteella toimivaa Instant Games -alustaa. Nokian älypuhelimissa on myös viimeisimmät Googlen palvelut, ja niihin tehdään turvapäivitykset kuukausittain.

Klassikkopuhelin tunnettiin erittäin kestävänä matkapuhelimena, ja joitakin alkuperäisiä malleja on edelleen käytössä. Mutta nyt voi hankkia myös uuden sukupolven version, kun Nokia 3310 -puhelin tulee myyntiin Suomessa 31.5.2017.

Puhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 59 euroa ja sitä on saatavana neljässä eri värissä: korkeakiiltoinen lämmin punainen ja keltainen sekä mattapintainen tummansininen ja harmaa.

Kommentoi Facebookissa