Koululaisia kuljettanut pikkubussi ja maitoauto törmäsivät – kolme vakavasti loukkaantunut

Uhreista kuusi on kuljetettu Kuopion yliopistolliseen sairaalaan ja seitsemän Suonenjoen terveyskeskukseen.

Uhreista kuusi on kuljetettu Kuopion yliopistolliseen sairaalaan ja seitsemän Suonenjoen terveyskeskukseen. (Kuvituskuva Fotolia)

Yli kymmenellä henkilöllä on lievempiä vammoja, kriisiryhmä on tavattavissa terveyskeskuksessa.

ONNETTOMUUS Suonenjoella iltapäivällä tapahtuneessa maitoauton ja koululaisia kuljettaneen pikkubussin välisessä risteyskolarissa loukkaantui vakavammin kolme henkilöä, joista kaksi on tehohoidossa.

Kymmenellä henkilöllä oli lisäksi lievempiä vammoja. Uhreista kahdeksan on kuljetettu Kuopion yliopistolliseen sairaalaan ja useita lisäksi Suonenjoen terveyskeskukseen. Suonenjoen terveyskeskuksessa on tavattavissa myös kriisiryhmä.

Onnettomuus tapahtui, kun pikkubussi tuli Kuopiontietä Suonenjokea kohti ja Jalkalantieltä kärkikolmion takaa tullut maitoauto törmäsi pikkubussin oikeaan kylkeen.

Vuonna 1977 syntynyttä paikkakuntalaista miestä epäillään tässä vaiheessa ainakin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Muut mahdolliset rikosnimikkeet selviävät tutkinnan edetessä. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen.

Poliisi ohjasi tapahtumapaikalla liikennettä. Liikenneonnettomuudesta ei aiheutunut merkittävää haittaa liikenteelle. Liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittää yhdessä poliisin kanssa onnettomuuden syytä.

  • EDIT 10.00: Päivitetty loukkaantuneiden tila ja auton tyyppi

Kommentoi Facebookissa