Kyläkauppias pisti Ferrarinsa myyntiin – ”Yhteydenottojen tulva alkoi olla hallitsematonta”

Vesa Keskinen keskeytti Ferrarinsa myyntineuvottelut. Syynä on se, että yhteydenottoja alkoi tulvia hallitsematon määrä. (Kuva Teija Pekkala)

Pantuaan myyntineuvottelut jäihin Keskinen laittoi myyntiin satavuotiaan Overlandin.

AUTOT Kyläkauppias Vesa Keskinen on keskeyttänyt arvokkaan Ferrarinsa myyntineuvottelut. Syynä se, että tarjouksia alkoi tulvia ovista ja ikkunoista ja ilmanvaihtoräppänöistä.

Vesa Keskinen laittoi hiljakkoin myyntiin vuonna 2005 hankkimansa Ferrari 575 Maranellon. Kaunotar on käytännössä vasta sisäänajettu, kilometrejä mittarissa on vain 22 000. Hintapyyntö oli 149 800 euroa, mitä asiantuntijat pitävät pilkkahintana. Keskinen on kuitenkin keskeyttänyt Ferrarin myyntineuvottelut.

– Yhteydenottojen tulva alkoi olla hallitsematonta puheluineen, tekstareineen, sähköposteineen ja suorine yhteydenottoineen. Tuli kyselyjä, tarjouksia ja vaihtotarjouksia.

Myynnissä on nyt satavuotias Overland. – Se on varmaan maailman hienoin yksilö, Keskinen sanoo. (Kuva Teija Pekkala)

– Keskeytin myyntineuvottelut 13.3 kello 13.03 saakka. Jätän kuitenkin takaportin tosiostajille. Kirjalliset ostositoumukset voi jättää tuohon ajankohtaan saakka. Useiden ostositoumusten kesken pelin ratkaisee tuuri, sanoo Tuurin kyläkauppias Keskinen.

Pantuaan Ferrarin myyntineuvottelut jäihin Keskinen laittoi myyntiin satavuotiaan mustan kaunottaren Overlandin, vuosimallia 1923.

– Se on varmaan maailman hienoin yksilö. Kuin uusi, jos niin voi sanoa satavuotiaasta autosta. Sillä on ajettu vain 22 629 kilometriä. Jo 70 vuotta sitä on säilytetty huolella lainkaan ajamatta. Vuonna 2005 se on entisöity. Minulla se on ollut viisi vuotta, Keskinen kertoo.

Lue myös: Suomen autokanta vanhenee – keski-ikä kasvoi lähes 13 vuoteen

Kommentoi Facebookissa