Leijonamiehistö sai lisävahvistuksen – Eeli Tolvanen mukaan MM-joukkueeseen!

Nashville putosi jatkosta ottelusarjassaan Winnipeg Jetsille viime yönä, Eeli Tolvaselle ehti kertyä kolme NHL-ottelua.

Nashville putosi jatkosta ottelusarjassaan Winnipeg Jetsille viime yönä, Eeli Tolvaselle ehti kertyä kolme NHL-ottelua. (Kuva AOP)

Lauantaina Tanskaan saapuva Eeli Tolvanen nähtäneen jo illan ottelussa Kanadaa vastaan.

MM-KISAT Jokereista KHL-kauden jälkeen Nashvilleen siirtynyt hyökkääjä Eeli Tolvanen, 19, liittyy mukaan Suomen MM-joukkueeseen. Tolvanen saapuu Tanskaan lauantaina ja tarkoitus on, että Tolvanen pelaa jo illan ottelussa Kanadaa vastaan.

Myös puolustaja Niko Mikkolan kisapassi leimataan. Mika Niemen kisapassi puolestaan jää leimaamatta ja Niemi palaa kotiin.

– Hienoa, että saadaan Eeli mukaan. Hän on tällä kaudella osoittanut Leijonissa ja KHL:ssä olevansa kansainvälisen tason huippupelaaja. Eelillä on kova into tulla ensimmäisiin miesten MM-kisoihinsa ja päästä pelaamaan, kertoo Leijonien GM Jere Lehtinen.

A-maajoukkuedebyyttinsä marraskuussa pelatussa Karjala-turnauksessa tehnyt Tolvanen edusti Suomea aiemmin tällä kaudella PyeongChangin olympialaisissa. Nuorukainen kirjautti viidessä ottelussa yhdeksän (3+6) tehopistettä ollen koko turnauksen pistepörssin kolmas ja Suomen tehokkain pelaaja. Tolvanen valittiin myös olympiaturnauksen All Star -kentälliseen.

Tolvanen puki keväällä päälleen myös Nashville Predatorsin paidan. Nashville putosi jatkosta ottelusarjassaan Winnipeg Jetsille viime yönä, Eeli Tolvaselle ehti kertyä kolme NHL-ottelua.

Suomen ottelut MM-kisoissa jatkuvat lauantaina, kun Leijonat kohtaa Kanadan Suomen aikaa klo 21.15 käynnistyvässä ottelussa.

  • Lähde Suomen Jääkiekkoliitto

Lue myös: Winnipeg Jets eteni konferenssifinaaleihin – Patrik Laine jatkoon, Pekka Rinne lomille

Kommentoi Facebookissa