Leijonille lisää vahvistuksia NHL-jäiltä – Mikko Rantanen haluaa hypätä MM-kaukaloon

Mikko Rantanen on kautta aikojen neljäs suomalainen, joka on tehnyt NHL:n runkosarjassa yhden kauden aikana vähintään 80 tehopistettä.

Mikko Rantanen on kautta aikojen neljäs suomalainen, joka on tehnyt NHL:n runkosarjassa yhden kauden aikana vähintään 80 tehopistettä. (Kuva AOP)

Kokonaisuudessaan Leijonien MM-joukkue nimetään vappuna.

JÄÄKIEKKO Huippukauden Colorado Avalanchen NHL-joukkueessa pelannut Mikko Rantanen pukee Leijona-paidan päällensä ensi viikolla käynnistyvissä jääkiekon MM-kisoissa.

– Nyt kun olen saanut pari päivää vetää happea pudotuspelien päättymisen jälkeen on taas mukavaa hypätä kaukaloon. Haluan ehdottomasti olla mukana kisajoukkueessa, Rantanen kertoo.

Rantanen tykitti kuluneella kaudella itsensä harvalukuiseen joukkoon: 81 ottelussa 29 maalia ja 55 syöttöä merkkauttanut hyökkääjä on kautta aikojen neljäs suomalainen, joka on tehnyt NHL:n runkosarjassa yhden kauden aikana vähintään 80 tehopistettä.

Muutama päivä sitten saatiin myös hyviä uutisia, kun Carolina Hurricanesissa upean kauden pelanneet suomalaishyökkääjät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen päättivät liittyä mukaan Leijonien MM-leiritykseen.

Kokonaisuudessaan Leijonien MM-joukkue nimetään vappuna. MM-kisoihin joukkue matkustaa 3.5. ja kisat Tanskan Herningissä ja Kööpenhaminassa käynnistyvät päivää myöhemmin. Suomen avausottelu on edessä lauantaina 5.5. kun Leijonat kohtaa klo 17.15 Suomen aikaa Etelä-Korean.

  • Lähde Suomen Jääkiekkoliitto

Kommentoi Facebookissa