Mies seisoi törmäyksen sattuessa keskellä ajorataa – ensihoito kuljetti vakavasti loukkaantuneen sairaalaan

Onnettomuuden tutkinta selvittää muun muassa syitä siihen, miksi mies liikkui ajoradalla. (Kuvituskuva Fotolia)

Onnettomuus katkaisi liikenteen Länsiväylällä noin kahden tunnin ajaksi.

LIIKENNETURVALLISUUS Mies loukkaantui vakavasti tiistaina 23.8. Länsiväylällä tapahtuneessa onnettomuudessa. Hieman kello 13.30 jälkeen tapahtunut onnettomuus katkaisi liikenteen kohti Hankoa noin kahden tunnin ajaksi.

Onnettomuus tapahtui, kun kohti Hankoa henkilöautolla ajanut kuljettaja törmäsi Kivenlahden ja Sundsbergin rampin välisellä osuudella keskellä ajorataa olleeseen mieheen. Mies loukkaantui vakavasti, ja ensihoito kuljetti hänet jatkohoitoon.

Poliisi ohjasi liikennettä onnettomuuspaikan läheisyydessä teknisen tutkinnan suorittamiseen ja onnettomuuspaikan raivaamisen tarvitun ajan. Liikenne kohti Hankoa ohjattiin tuona aikana Kauklahden liittymän kautta. Viimeinenkin kaista avattiin liikenteelle noin kello 15.45.

− Poliisi on aloittanut onnettomuuden tutkinnan ja selvittää sen yhteydessä muun muassa syitä siihen, miksi mies liikkui ajoradalla. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä, ja poliisi ei tässä vaiheessa tiedota niistä enempää, kertoo komisario Hannu Kontola.

Onnettomuus ei liity lähistöllä tehtyyn tietyöhön, eikä auton alle jäänyt mies ollut tiellä työtehtävissä. Sallittu ajonopeus onnettomuuspaikan kohdalla on 100 kilometriä tunnissa. Ajokeli onnettomuushetkellä oli hyvä.

Lue myös: Auto törmäsi suojatietä ylittäneeseen 12-vuotiaaseen tyttöön – kuljettaja poistui paikalta

Kommentoi Facebookissa