Miestä ammuttiin yöllä kerrostalon rappukäytävässä – murhan yrityksestä epäilty ampuja juoksi odottaneeseen autoon

Vaikka teko on tapahtunut öiseen aikaan, on se todennäköisesti herättänyt lähistön asukkaissa huomioita.

Vaikka teko on tapahtunut öiseen aikaan, on se todennäköisesti herättänyt lähistön asukkaissa huomioita. (Kuva Fotolia)

Poliisi kaipaa havaintoja harmahtavasta farmarimallisesta autosta, joka poistui paikalta.

MURHAN YRITYS Kerrostalon rappukäytävässä ammuttiin miestä Helsingin Puotilassa 31.3.2020 aamuyöllä noin kello 02.00. Uhri loukkaantui osoitteessa Klaavuntie 8 tapahtuneessa ampumisessa vakavasti. Poliisi tutkii rikosta nimikkeellä murhan yritys.

– Epäilty ampuja juoksi lähistöllä odottaneeseen harmahtavaan farmarimalliseen autoon, joka poistui paikalta. Poistuessa auto piti kovaa pörinää, ja sen kyydissä oli ainakin kaksi henkilöä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth.

– Koska epäiltyjä ei ole tavattu, poliisi ei voi tässä vaiheessa tiedottaa yksityiskohtaisemmin asiasta esitutkinnan siitä vaarantumatta.

Tapahtuma-alue on tiiviisti asuttu kerrostaloalue. Vaikka teko on tapahtunut öiseen aikaan, on se todennäköisesti herättänyt lähistön asukkaissa huomioita. Poliisi kaipaakin kaikenlaisia havaintoja ja vihjeitä tapahtumasta sekä paikalta poistuneesta autosta.

Tiedot pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen: vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai WhatsAppilla numeroon: 050 3422133.

Lue myös: Kerrostaloasunnon ovikelloa soitettiin – oven avannutta miestä ammuttiin rappukäytävästä vatsaan

Kommentoi Facebookissa