Nainen pakeni ex-miestään ambulanssiin – poliisi otti paenneen miehen kiinni

Kun ensihoitajat olivat puhuttaneet naista, olikin ilmennyt, että nainen oli joutunut miehen seuraan vasten tahtoaan.

Kun ensihoitajat olivat puhuttaneet naista, olikin ilmennyt, että nainen oli joutunut miehen seuraan vasten tahtoaan. (Kuvituskuva Fotolia)

Kyseinen mieshenkilö on poliisin entuudestaan hyvin tuntema.

RIKOS Lounais-Suomen poliisi kertoo kummallisesta huoltoasemapysähdyksestä. Ambulanssin henkilöstö koki yllätyksen sunnuntai-iltana puoli yhdentoista aikaan pysähtyessään tauolle liikennemyymälälle Salossa.

Ambulanssin pysähdyttyä mieshenkilö oli tullut pyytämään sen henkilökunnalta apua naisystävälleen. Kun ensihoitajat olivat puhuttaneet naista, olikin ilmennyt, että nainen oli joutunut miehen seuraan vasten tahtoaan. Kyseessä oli naisen ex-mies.

Ensihoitajien otettua naisen sisälle ambulanssiin sen kuljettaja oli siirtänyt ajoneuvon läheiselle pysäköintialueelle. Tällöin ulkopuolelle jätetty ex-mies oli kiihtyneenä hakenut kyseisen naisen auton ja ajanut sitten auton ambulanssin eteen estäen ambulanssin kulun. Tämän jälkeen mies oli tullut autosta, noussut ambulanssin puskurille ja alkanut hakata auton tuulilasia nyrkeillään saaden tuulilasin säröille.

Havaitessaan poliisiauton lähestyvän mies oli lähtenyt ajamaan karkuun naisen autolla. Lyhyen ajomatkan jälkeen mies oli kuitenkin hylännyt auton ja jatkanut pakoaan jalan. Poliisipartio tavoitti lyhyen takaa-ajon jälkeen miehen.

Kyseinen kirkkonummelainen mieshenkilö on poliisin entuudestaan tuntema. Hänellä on muun muassa vuoden ajalta ajo-oikeudetta ajoja 23 kappaletta.

Kommentoi Facebookissa