Nyrkkeilyn loppuunmyyty superottelu näkyy Suomessa – hinta katsojalle liki 60 euroa

Floyd Mayweather Jr sekä Conor McGregor uhittelevat ottelun tiedotustilaisuudessa kansainväliseen tyyliin.

Floyd Mayweather Jr sekä Conor McGregor uhittelivat ottelun tiedotustilaisuudessa kansainväliseen tyyliin. (Kuva Viaplay/ Reuters)

Mayweatherin ja McGregorin välinen nyrkkeilyottelu tulee pay-per-view -katsottavaksi.

NYRKKEILY Ammattilaisurallaan kaikki 49 otteluaan voittanutta Floyd Mayweatheria pidetään yhtenä kaikkien aikojen menestyneimpänä nyrkkeilijänä. Nyt 40-vuotias Floyd Mayweather Jr. palaa kehään kahden vuoden ottelutauon jälkeen.

Hänen vastustajansa Conor McGregor on 29-vuotias hallitseva vapaaottelusarja UFC:n kevytsarjan mestari ja entinen höyhensarjan mestari, jolla on maine lajinsa kovanyrkkisimpänä kilpailijana.

Ottelu käydään loppuunmyydyllä T-Mobile Arenalla Las Vegasissa, ja tapahtumasta odotetaan maailman tuottoisinta ottelukohtaisella hinnalla myytyä nyrkkeilyottelua. Maailmanlaajuisen myynnin odotetaan ESPN:n mukaan nousevan 475 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin – summa ohittaisi toukokuussa 2015 käydyn ja vuosisadan nyrkkeilyotteluna pidetyn Mayweatherin ja Manny Pacquiaon välisen ottelun tuoton.

MTG on hankkinut Pohjoismaiden lähetysoikeudet 26. elokuuta käytävään otteluun. Fanit voivat seurata nyrkkeilyn supertähden ja vapaaottelutähden jännityksellä odotettua kohtaamista suorana pay-per-view -lähetyksenä.

– On hienoa, että voimme välittää katsojillemme tämän ainutlaatuisen ottelun, jossa nyrkkeily kohtaa vapaaottelun. Haluamme tarjota urheilufaneille Pohjoismaissa maailman jännittävimpiin kuuluvan urheilutapahtuman, toteaa Peter Nørrelund, MTG EVP & CEO of MTG Sport.

Ottelu ei kuitenkaan ole aivan halpa, sen pay-per-view -hinta Suomessa katsojalle on 59,95 euroa ja ottelu näkyy Viaplayn kautta.

Kommentoi Facebookissa