Ovatko jääkiekon MM-kisojen kertoimet kohdallaan? – ”Pelkään, ettei Leijonia pelasta edes Jalonen ja apupapit”

Kevin Lankista kannustava kookas hyökkääjä Marko Anttila on Leijonien kapteeni MM-turnauksessa.

Kevin Lankista kannustava kookas hyökkääjä Marko Anttila on Leijonien kapteeni MM-turnauksessa. (Kuva AOP)

Kertoimien perusteella Suomen maajoukkueen mahdollisuudet maailmanmestaruuteen ovat hyvin ohuet.

JÄÄKIEKKO Jos vedonlyöntiin tarjotut kertoimet ovat kohdallaan, ovat Suomen jääkiekkomaajoukkueen menestymismahdollisuudet alkavissa MM-kisoissa heikot.

Päivän Lehti katsoi läpi kymmenen eri vedonlyöntitoimiston kertoimet siihen, mikä maa voittaa jääkiekon MM-kisat 2019. Lähes kaikki antoivat pienimmän kertoimen Venäjälle, joskin osa antoi yhtä pienen kertoimen Kanadalle.

Suomen jääkiekkomaajoukkueen kertoimet ovat sen sijaan korkeita. Venäjän ja Kanadan lisäksi pienemmät kertoimet saavat Ruotsi, USA ja Tshekki.

Vedonlyönnin ammattilainen Jorma Vuoksenmaa kertoi Hetkinen TV:lle, jossa hän toimii asiantuntijana, mitä hän ajattelee Suomen menestymismahdollisuuksista MM-kisoissa.

Jopa pienempiä joukkueita voi havainnoida

Vuoksenmaa kehuu vuolaasti Suomen päävalmentajaa Jukka Jalosta ja apuvalmentajia Mikko Mannerta ja Antti Pennasta, mutta pelaajamateriaalin taso ei mestarivedonlyöjän mukaan riitä taisteluun kovimpia maita vastaan.

– Kerrankin materiaali on niin rajallinen, ettei edes tämä valmennustiimi pysty kompensoimaan sitä. Toivon, että olen väärässä. Pelkään, että nyt meillä kertakaikkisesti on niin rajallinen joukkue, että sitä ei pelasta edes Jalonen ja apupapit, Vuoksenmaa sanoi.

Vuoksenmaa painottaa, että jääkiekon MM-kisojen otteluita katsomalla voi tehdä hyviä havaintoja eri joukkueista.

Unibet TV näyttää kaikki nämä ottelut. Jopa näitä pienempiä joukkueita voi havainnoida. On parempi, että ihmiset katsovat niitä tuorein mielin ilman, että ylipapit Jussi Heikelä ja Vuoksenmaa antaisivat tässä antaa asenteita, joihin matseja katsova alkaa hakea tukea.

Unibetin netti-tv:n lisäksi myös muun muassa Veikkaus TV, NordicBet TV ja Betsson TV näyttävät jääkiekon MM-kisat asiakkailleen. Kisat pyörähtävät käyntiin perjantaina otteluilla Suomi–Kanada, Venäjä–Norja, USA–Slovakia, Tshekki–Ruotsi.

Lue myös: Leijonien MM-miehistö nimettiin – ”Olemme erittäin tyytyväisiä valittuun joukkueeseen”

Kommentoi Facebookissa