Pihamaalla ollutta naista ammuttiin jalkaan – poliisi tutkii ampumatapausta tapon yrityksenä

Ensihoito kuljetti naisen Pohjois-Karjalan keskussairaalaan saamaan hoitoa. (Kuvituskuva Dreamstime)

Poliisi otti kiinni viisi henkilöä epäillyltä tekopaikalta.

TAPON YRITYS Itä-Suomen poliisi sai lauantaina 13.1.2024 iltapäivällä ilmoituksen, että naishenkilöä on ammuttu Liperissä. Poliisi tapasi kyseisen naisen Liperin keskustan läheisyydessä. Naista oli poliisipartion havainnon mukaan ammuttu jalkaan.

Naisen ja hänen kanssaan olleiden henkilöiden puhuttelussa selvisi, että naista olisi ammuttu yksityisasunnon pihamaalla. Ensihoito kuljetti naisen Pohjois-Karjalan keskussairaalaan saamaan hoitoa. Poliisi otti tämän jälkeen kiinni viisi henkilöä epäillyltä tekopaikalta. Kiinniotetut kuljettiin Joensuun poliisiasemalle.

Poliisi on aloittanut epäiltyjen henkilöiden kuulustelut rikosnimikkeellä tapon yritys. Poliisilla on alustava käsitys tapahtumien kulusta, mutta tutkinnallisista syistä kuulustelujen sisältöä ei esitutkinnan tässä vaiheessa kommentoida tarkemmin. Mahdolliset epäiltyjen vangitsemisvaatimukset on tehtävä 16.1.2024 klo 12 mennessä.

Lue myös: Poliisi epäilee 24-vuotiasta miestä taposta – ”Laukaisi aseen lähietäisyydeltä suoraan 15-vuotiasta uhria kohti”

Kommentoi Facebookissa