Poikkeusluvalla ajokortin saanut 17-vuotias menetti ajoneuvon hallinnan – ulosajossa loukkaantui useita nuoria

Suoritetun tutkinnan perusteella on todennäköistä, että kuljettaja on ajanut ylinopeutta. (Kuvituskuva VNK)

Osa kyydissä olleista loukkaantui vakavammin, ja heidät kuljetettiin sairaalahoitoon.

LIIKENNETURVALLISUUS Hätäkeskukseen ilmoitettiin henkilöauton ulosajosta Lohjan Talpelantiellä sunnuntai-iltana 7.5. kello 19.40. Henkilöautoa kuljettanut 17-vuotias poikkeusluvan omaava henkilö oli ajanut sorapäällysteistä Talpelantietä Karstun suunnasta kohti Saukkolaa ja menettänyt tilanteessa ajoneuvon hallinnan.

Auto oli ajautunut kulkusuunnassaan oikealle tien sivuun törmäten lopulta puuhun. Auton kyydissä oli neljä muuta suunnilleen saman ikäistä paikkakuntalaista nuorta. Osa kyydissä olleista loukkaantui vakavammin, ja heidät kuljetettiin sairaalahoitoon.

Tapahtumapaikalla suoritetun tutkinnan perusteella on todennäköistä, että kuljettaja on ajanut ylinopeutta. Paikalla on nopeusrajoitus 60 km/h. Kuljettajan ei kuitenkaan epäillä ajaneen päihtyneenä. Loukkaantuneiden tämänhetkisestä tilasta ei poliisilla ole tarkempaa tietoa.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vammantuottamuksena.

Lue myös: Alaikäinen kortiton kuljettaja pakeni poliisia huimaa ylinopeutta – huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen

Kommentoi Facebookissa