Poliisi etsii nyt tummatukkaista naista – nukkuvan lapsen katoaminen edelleen mysteeri

Tähän mennessä suoritetun tutkinnan perusteella on syytä epäillä, että lapsen katoamiseen liittyy ulkopuolinen taho.

Tähän mennessä suoritetun tutkinnan perusteella on syytä epäillä, että lapsen katoamiseen liittyy ulkopuolinen taho. (Kuvituskuva Fotolia)

Alueella asuva henkilö löysi nukkumaan jätetyn ja kadonneen lapsen itkevänä metsästä.

KATOAMINEN Poliisi on suorittanut paikkatutkintaa tapahtuma-alueella liittyen tapaukseen, jossa puolitoistavuotias nukkumaan jätetty lapsi oli kadonnut. Tähän mennessä suoritetun tutkinnan perusteella on syytä epäillä, että lapsen katoamiseen liittyy ulkopuolinen taho.

Lapsi on laitettu 28.8. nukkumaan Laukaan kunnan taajamassa Vihtavuoressa Tislaajantie 15 pihaan. Äiti huomasi lapsen kadonneen noin klo 13.10 aikaan. Lapsi löydettiin Vehmasahontien ja Aholantien välisestä metsiköstä klo 14.30.

Alueella asuva henkilö kuuli lapsen itkua metsiköstä ja hänen mentyään tarkistamaan asiaa, löysi hän itkevän lapsen metsästä. Löytöpaikka on noin 200 metrin päässä katoamispaikasta. Paikallisten asukkaiden mukaan lasten tiedetään leikkivän tuolla alueella, ja poliisi pyysikin alueella asuvia vanhempia jututtamaan lapsiaan siitä, olisiko heillä havaintoja kyseistä tapahtumasta.

Poliisi on päivän aikana tarkistanut asiasta tulleita vihjeitä sekä jatkanut teknistä tutkintaa. Ketään ei ole otettu kiinni tähän rikokseen epäiltynä. Poliisi pyytää havaintoja naisesta, joka oli tapahtuma-aikaan noussut Tislaajantien suunnasta Vehmasahontielle. Naisen tuntomerkit: nuorehko nainen jolla oli tummahkot, olkapäille ulottuvat hiukset ja hän oli pukeutunut tummiin vaatteisiin.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä voi kertoa, mihin epäily ulkopuolisesta tekijästä perustuu. Asiaa tutkitaan epäiltynä vapaudenriistona. Poliisi jatkaa Laukaassa eilen tapahtuneen epäillyn lapsen vapaudenriiston tutkintaa.

Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan asiaan liittyviä tietoja ja havaintoja rikoksen tutkijoille puhelinnumeroon 050-456 0471.

Kommentoi Facebookissa