Poliisi sai perättömän ilmoituksen ammuskelusta – kolmesta tutusta henkilöstä kaksi otettiin kiinni

Tapahtumapaikalle meni useita Lappeenrannan poliisiaseman partioita.

Tapahtumapaikalle meni useita Lappeenrannan poliisiaseman partioita. (Kuva AOP)

Perättömästä vaarailmoituksesta epäillyn hallusta löytyi pitkäteräinen puukko.

PAHOINPITELYT Lappeenrannan poliisi sai myöhään lauantai-iltana ilmoituksen ammuskelusta Kanavansuulla. Tapahtumapaikalle meni useita Lappeenrannan poliisiaseman partioita, joiden suorittamissa tutkimuksissa ilmeni ammuskelun olleen perätön ilmoitus.

Poliisi tavoitti kolme entuudestaan tuntemaansa henkilöä, joista yksi otettiin kiinni Lappeenrannan poliisiasemalle epäiltynä perättömästä vaarailmoituksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussa pitämisestä. Rikoksista epäillyn hallusta löytyi pitkäteräinen puukko.

Saman päivän iltana poliisi oli saanut hälytyksen myös Lappeenrannan keskustaan, jossa naisen ilmoituksen mukaan hänen entuudestaan tuntemansa mies oli pahoinpidellyt naista lyömällä nyrkein vartaloon, rikkonut puhelimen ja anastanut rahaa.

Kyseinen mies oli nyt samassa seurueessa, ja myös hänet tuotiin Lappeenrannan poliisiasemalle. Poliisi tutkii tätä asiaa pahoinpitelynä, vahingontekona ja varkautena. Motiivia perättömään ammuskeluilmoitukseen ei toistaiseksi tiedetä.

Lue myös: Myyjä havaitsi epäilyttävästi käyttäytyvän miesasiakkaan – näpistelijä veti aseen esille

Kommentoi Facebookissa