Rattijuoppo jäi samalla autolla kaksi kertaa poliisin haaviin – samana päivänä

Miestä epäillään molemmissa tilanteissa rattijuopumuksista sekä kulkuneuvon kuljettamisista oikeudetta. (Kuvituskuva Fotolia)

Toisella kerralla mies oli jäänyt autollaan kiinni lumiseen ojaan.

RATTIJUOPUMUS Tiistaina klo 9 tavattiin poliisin toimesta Mikkelissä Porrassalmenkadulla noin 50-vuotias paikkakuntalainen mies henkilöautolla liikenteessä päihtyneenä, lopullinen tarkkuusalkometripuhalluksen tulos oli 0,50 mg/litra.

Mieheltä puuttui myös ajo-oikeus ja kyseessä oli 13. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Miestä epäillään rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tiistaina klo 17 sama mies tuli poliisin asiakkaaksi uudelleen, hänen päädyttyään kiinni lumiseen ojaan Mikkelissä valtatiellä 5 samalla ajoneuvolla kuin aamupäivällä. Päihtynyt mieskuljettaja puhalsi tällä kertaa lukemat seulonta-alkometriin 0,73 mg/litra ja hänet vietiin jatkossa vielä verikokeisiin tarkemman alkoholitason selvittämiseksi.

Myös tässä tilanteessa miestä epäillään törkeä rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, nyt vuorossa oli 14. ajokerta vuoden sisällä.

Lue myös: Ajo-opetuksessa ollut nuori puhalsi poliisin alkometriin nollatuloksen – opettajalle sakot rattijuopumuksesta

Kommentoi Facebookissa