Rattijuoppo törmäsi nuoreen tyttöön ja pakeni paikalta – mies löytyi vihjeiden avulla

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja liikennepaosta tieliikenteessä.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja liikennepaosta tieliikenteessä. (Kuva AOP)

Epäillyn ajoneuvo oli omakotitalon pihassa ja auton tuulilasi oli painunut kasaan.

LIIKENNETURVALLISUUS Maanantaina 27.04.2020 klo 19.15 aikaan auto oli törmännyt jalankulkijaan Enossa Voimalaitoksentiellä. Kaksi ihmistä oli ollut kävelemässä Voimalaitoksentietä pitkin Tavisärkäntien suuntaan, kun takaa oli tullut kovalla nopeudella henkilöauto.

Auto oli törmännyt nuoreen tyttöön, joka oli lentänyt pientareelle. Paikalla ambulanssit antoivat ensiapua uhrille. Tyttöön törmännyt henkilöauto oli poistunut paikalta pysähtymättä. Poliisipartio löysi myöhemmin siviilien vinkkien perusteella epäillyn ajoneuvon omakotitalon pihasta, auton tuulilasi oli painunut kasaan.

Auton omistaja, keski-ikäinen mies, löytyi talon sisältä ja hänelle tehty puhalluskoe osoitti 2,30 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja liikennepaosta tieliikenteessä.

Lue myös: Törkeä rattijuoppo törmäsi pyöräilijään – mies todettiin menehtyneeksi tapahtuneen seurauksena

Kommentoi Facebookissa