Salibandyliigalle ensimmäinen 800 tehopisteen mies – seuraava vain pisteen päässä

Kokenut Mikko Kohonen saavutti Salybandyliigassa ensimmäisenä 800 tehopisteen rajapyykin.

Kokenut Mikko Kohonen saavutti Salybandyliigassa ensimmäisenä 800 tehopisteen rajapyykin. (Kuva AOP)

SPV:n Mikko Kohonen saalisti eilen neljä tehopistettä, toisena oleva Nokian KrP:n Henri Johansson kolme.

SALIBANDY Seinäjoen Peliveljien Mikko Kohosesta tuli Salibandyliigan ensimmäinen 800 tehopisteen mies, kun hän teki maalin ja syötti kolme SPV:n taipuessa tiistaina vieraissa Nokian KrP:lle jatkoajalla 8–7.

Mikko Kohonen on tehnyt liigaurallaan nyt runkosarjatehot 514+286=800. Toisena tilastossa on illan ottelun voittomaalin Nokian KrP:lle laukonut Henri Johansson saldolla 465+334=799. Johanssonin tehot ottelussa olivat 2+1.

Hurjista loppunousuistaan tunnettu SPV kohautti tänäänkin nousemalla viimeisellä viisiminuuttisella neljän maalin takaa tasoihin ja jatkoajalle. Ajassa 50.29 Henri Johansson laukoi Nokian 7–3-johtoon, joka komeili taululla vielä viimeisen vitosen alkaessa.

Kellon näyttäessä 55.18 SPV:n Ville Kuusela kavensi, ja kuudella viittä vastaan Peliveljet iski vielä kolmesti, kun Mikko Kohonen, Jari Hankkio ja Henri Urmas laukoivat pallon ohi isäntien maalivahti Santtu Pohjosen.

Nokian KrP nappasi lopulta kuitenkin itselleen vielä toisen sarjapisteen, kun Henri Johansson laukoi Joni Henttosen syötöstä ratkaisun ajassa 60.27.

  • Lähde Salibandyliitto

Kommentoi Facebookissa