Sami Vatanen yllätti Pekka Rinteen – Anaheim tasoitti voitot ottelusarjassa

Anaheimin tähtipuolustajan Sami Vatasen huhutaan siirtyvän Las Vegasiin.

Anaheimin tähtipuolustajan Sami Vatasen huhutaan siirtyvän Las Vegasiin. (Kuva AOP)

NHL:n konferenssifinaalissa Pekka Rinteen muuri sai ensimmäisen särönsä.

JÄÄKIEKKO NHL:n lännen konferenssifinaalien ottelusarjassa Anaheim Ducks oli voiton verran takamatkalla, kun se kohtasi toisessa ottelussa Nashville Predatorsin. Predatorsien menestyksen takuumies on ollut erinomaiseen vireeseen päässyt konkarimaalivahti Pekka Rinne.

Avauserässä Nashville näytti menevän jälleen menojaan, kunnes Sami Vatanen laukoi nousunsa jälkeen lujalla vedolla kiekon maalin takanurkkaan ja ohi Rinteen. Vatasen 2–1-kavennusmaali aloitti kalifornialaisten nousun, ja koko ottelu päättyi lopulta 5–3-voittoon.

Pekka Rinne oli koko ottelun ottelussa poikkeuksellisesti vaikeuksissa, mutta nyt onnistuneelle Vataselle osuma oli ensimmäinen yli kahteen kuukauteen. Ottelusarja on tasan voitoin 1–1 ja se jatkuu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Nashvillessä.

Idän konferenssifinaalien ottelusarjassa Olli Määtän Pittsburgh Penguins on ensimmäisen kohtaamisen jälkeen tappiolla Ottawa Senatorsia vastaan. Toinen ottelu pelataan puolestaan Pittsburghissa maanantain ja tiistain välisenä yönä.

  • Videolla Sami Vatasen kavennus Pekka Rinteen vartioiman maalin takanurkkaan.

http://

NHL:n lännen konferenssifinaalit

Anaheim–Nashville 5–3 (otteluvoitot 1–1)

ANA: Sami Vatanen 1+0

NAS: Pekka Rinne 22 torjuntaa

Kommentoi Facebookissa