Satapäinen nuorisojoukko kokoontui iltaisin – poliisi aikoo seuraavaksi kirjoittaa sakkorangaistuksia niskoittelusta

Poliisi on ollut kolmena päivänä paikalla usean partion voimin käskemässä nuorisojoukkoa poistumaan.

Poliisi on ollut kolmena päivänä paikalla usean partion voimin käskemässä nuorisojoukkoa poistumaan. (Kuvituskuva Fotolia)

Isossa joukossa on ollut keskenään erimielisiä nuoria ainakin Lähi-idästä ja Satakunnasta.

NISKOITTELU Lounais-Suomen poliisi on pääsiäisviikonlopun peräkkäisinä iltaöinä joutunut kaitsemaan nuorisoa Porissa. Parhaimmillaan satapäinen joukko on ajelehtinut ainakin Tikkulan ABC:llä ja Mikkolan Prismalla. Joukko on koostunut alle mopoikäisistä nuorista aina auton ratissa istuviin.

Isossa joukossa on ollut keskenään erimielisiä nuoria ainakin Lähi-idästä ja Satakunnasta. Poliisi kertoo, että käsikähmät ovat johtaneet uhoamiseen seuraavasta voimien koitoksesta seuraavassa paikassa.

Poliisi vetoaakin huoltajiin, joiden olisi nyt hyvä huolehtia etenkin nuorimmat osallistujat pois kokoontumisista. Poliisi on nyt ollut kolmena päivänä paikalla usean partion voimin ja käskemässä nuorisojoukkoa poistumaan.

– Ohjeita, neuvoja ja poistumiskäskyjä on nyt annettu toistuvasti paikan päällä, ja mussutusta on nyt kuunneltu nyt riittävästi, Lounais-Suomen poliisi toteaa.

Seuraavana poliisin keinovalikoimassa ovat niskoittelusta johtuvat sakkorangaistukset tai poliisilain nojalla tehdyt vapauteen kohdistuvat toimet.

Lue myös: Riski joutua seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi on kasvanut – nuoret ovat tavallista enemmän verkossa

Kommentoi Facebookissa