”Siinä on matopeli” – uudet Nokia-puhelimet julkistettiin retrohengessä

– Niillä on Nokian sielu, ja ne tarjoavat kaikille parhaan käyttökokemuksen, toimitusjohtaja Arto Nummela suitsutti.

– Niillä on Nokian sielu, ja ne tarjoavat kaikille parhaan käyttökokemuksen, toimitusjohtaja Arto Nummela suitsutti. (Kuva HMD Global)

Paluun tekee myös Nokia 3310, joka on tuotu tähän päivään.

TEKNIIKKA Nokia-puhelinten uusi kehittäjä, HMD Global julkisti Barcelonassa Mobile World Congress -tapahtumassa valikoiman uuden sukupolven Nokia-älypuhelimia koko tuotevalikoimassaan.

Paljon mielenkiintoa herättäneessä maailmanlaajuisessa tuoteportfoliossa on kolme uutta älypuhelinta, jotka toimivat Android-alustalla. Kuluttajille tämän kerrotaan merkitsevän turvallista käyttökokemusta.

Paluun tekee myös Nokia 3310, klassikko ja tuoteikoni, joka on tuotu tähän päivään.

– Siinä on aikaisempaa parempi akku ja siinä on matopeli, toimitusjohtaja Arto Nummela tiivisti.

Tutun matopelin uutta luikertelua voi pelata Messengerissä, osana Facebookin usealla laitteella toimivaa Instant Games -alustaa. Ilmainen peli on alkuperäisestä poiketen suunniteltu pelattavaksi myös ystävien kesken. Nokian älypuhelimissa on viimeisimmät Googlen palvelut, ja niihin tehdään turvapäivitykset kuukausittain.

– Olemme koonneet yhteen maailmanluokan valmistajat, käyttöjärjestelmät ja teknologiakumppanit ja esittelemme nyt ylpeinä ensimmäisen valikoimamme älypuhelimia. Niillä on Nokian sielu, ja ne tarjoavat kaikille parhaan käyttökokemuksen, toimitusjohtaja Nummela suitsutti.

Uudet Nokia-älypuhelimet ja peruspuhelimet ovat esillä Mobile World Congressissa Barcelonassa ja puhelinten saatavuus eri markkinoilla kerrotaan vuoden 2017 toisen neljänneksen aikana.

HMD Global osti Nokian matkapuhelinten tuotemerkin käyttöoikeudet viime vuonna ja yhtiö vastaa kymmenen vuoden ajan niiden kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista.

Kommentoi Facebookissa