Tumma auto tuli vastaan keskellä tietä – sivupeilin palasia jäi jäljelle kylkikosketuksesta

Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyviä havaintoja. (Kuvituskuva Dreamstime)

Vastakkaisesta suunnasta ajaneet henkilöautot koskettivat toisiaan Tuusniemellä.

LIIKENNETURVALLISUUS Itä-Suomen poliisi kertoo, kuinka henkilöauto oli kulkenut torstaina noin kello 09.30 Tuusniemellä Kaavintietä Kaavin suunnasta ysitien suuntaan. Lähellä Pitkämäentien risteystä vastakkaisesta suunnasta oli tullut henkilöauto, joka oli ilmoittajan mukaan kulkenut keskellä tietä.

Kaavin suunnasta tulleen auton kuljettaja kertoi väistäneensä tilanteessa ajosuuntaansa nähden oikealla olevalle pientareelle välttääkseen törmäyksen. Ajoneuvojen vasemmat kyljet olivat tilanteessa kuitenkin koskettaneet hieman toisiaan. Vastaan tulleesta autosta oli rikkoutunut ainakin sivupeili, jonka osia oli jäänyt paikalle. Väistämään joutuneen auton vasempaan kylkeen oli tullut naarmuja.

Vastakkaisesta suunnasta tullut auto oli ollut tumma, mutta tarkempia tunnistetietoja siitä ei ole. Auto oli jatkanut matkaansa pysähtymättä paikalle. Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyviä havaintoja vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 029 545 5068.

Lue myös: Poliisi kysyi rattijuopumuksesta epäillyn ajokorttia – kuljettaja antoi toisen henkilön ajokortin omanaan

Kommentoi Facebookissa