Tuntematon sotilas toi miljoona euroa – arpa oli unohtua takin taskuun

– Ostin arvan kauppareissulla, laitoin sen takin taskuun ja unohdin koko asian, nuori mies muistelee.

– Ostin arvan kauppareissulla, laitoin sen takin taskuun ja unohdin koko asian, nuori mies muistelee. (Kuvituskuva Veikkaus)

Nuori voittaja aikoo äidin toiveiden mukaan panostaa opiskelemiseen ja omaan kotiin.

ARPAVOITTO Veikkaus kertoo, että Suomen juhlavuotta juhlistavasta 100v-arvasta löytyi syyskuussa miljoonan euron päävoitto. Voittaja oli nuori tamperelaismies, joka osti erilaisista kuvitusvaihtoehdoista Tuntemattoman sotilaan kohtauksella varustetun arvan.

– Ostin arvan kauppareissulla, laitoin sen takin taskuun ja unohdin koko asian, mies muistelee.

Takki oli muutamia päiviä roikkumassa kotona naulakossa, kunnes mies puki sen jälleen päälleen. Kotiin palatessaan hän huomasi arvan taskussaan.

– Istuin eteisen tuolille ja raaputin arvan poletilla. Oli pakko katsoa muutamaan kertaan, onko tämä totta, nuori mies kertaa.

Tuntemattoman sotilaan kuvituksen alta paljastui yksi arpatyypin kolmesta miljoonan euron päävoitosta. Arpa oli ostettu Tampereen Kalevan Prismasta.

– Heti tuli itsesuojeluvaisto päälle, sillä taskun vetoketju oli ollut koko ajan auki, mies kauhistelee.

Ensimmäisenä mies soitti äidilleen ja tämän jälkeen Veikkaukseen. Äiti toivoi poikansa hankkivan asunnon ja keskittyvän opiskeluun, äiti lähti myös voitonlunastusmatkalle mukaan tueksi ja kuskiksi.

– Minä pidin arpaa koko matkan kädessä enkä jättänyt sitä autoon, kun pysähdyimme matkalla kahville, mies naurahtaa.

Mies on ollut Veikkauksen asiakas vasta vähän aikaa, sillä Veikkauksen rahapeleillä on 18 vuoden ikäraja. Miljoonan euron voitolle on jo suunniteltu käyttöä. Nuori voittaja aikoo äidin toiveiden mukaan panostaa opiskelemiseen ja omaan kotiin. Hän haaveilee myös moottoripyörän hankkimisesta.

Tuntematon sotilas on miehelle tuttu elokuva. Hän kertoo katsoneensa sen yläasteella ensimmäistä kertaa ajatuksella.

  • Lähde Veikkaus

Kommentoi Facebookissa