Ulkomaalainen nainen yritti murhata lapsensa hotellissa – ”Uhri voi olosuhteisiin nähden hyvin”

Poliisi tutkii epäiltyä murhan yritystä helsinkiläishotellissa. (Kuvituskuva Poliisi)

Poliisi sai tiedon tapauksesta nopeasti, koska epäilty soitti itse hätäkeskukseen.

MURHAN YRITYS Helsingin poliisilla on käynnissä esitutkinta tapauksesta, jossa 47-vuotiaan äidin epäillään yrittäneen murhata yläkouluikäisen lapsensa. Nainen vangittiin perjantaina 13. tammikuuta todennäköisin syin murhan yrityksestä epäiltynä.

Epäilty teko tapahtui helsinkiläisessä hotellissa keskiviikkona 11. tammikuuta. Poliisi sai tiedon tapauksesta nopeasti, koska epäilty soitti itse hätäkeskukseen. Uhri voi olosuhteisiin nähden hyvin.

Nainen ja lapsi ovat ulkomaan kansalaisia, ja he asuvat vakituisesti ulkomailla. Poliisi ei epäile, että tapaukseen liittyisi ulkopuolisia henkilöitä.

– Tekotavasta tai muista epäillyn rikoksen olosuhteista ei tässä vaiheessa voi kertoa enempää. Poliisi selvittää edelleen, mitä tarkalleen ottaen on tapahtunut ja miksi. Tämänkään vuoksi muita esitutkinnassa jo selvinneitä asioita ei voida avata julkisuuteen, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marja Väätti.

Poliisi ei ole vielä päässyt kuulustelemaan rikoksesta epäilyä. Todistajia on tarkoitus kuulla pian. Esitutkinnan arvioitu valmistumisaika on maaliskuun lopussa. Poliisi tarkastelee tuolloin, kuinka suuri osa esitutkintamateriaalista on mahdollista jättää julkiseksi.

Lue myös: Puukkotappelu Prisman edustalla – kahdella vammoja, vakavammin loukkaantunut menehtyi

Kommentoi Facebookissa