Vai eivät miehet osaa pestä ikkunoita – Simo on uusi maailmanmestari

Simo Lampinen oli nimikaimansa edellyttämällä tavalla nopein ikkunanpesun MM-kisoissa.

Simo Lampinen oli nimikaimansa velvoittamalla tavalla nopein ikkunanpesun MM-kisoissa. (Kuva Jouni Ketola)

Tuhannen euron palkintosumman Simo Lampinen aikoi käyttää tulevien häiden valmisteluihin.

TAPAHTUMA Ikkunanpesun MM-kilpailuiden mestaruudet ratkottiin helteisessä säässä Mikkelin asuntomessuilla viikonvaihteessa. Pihla-ikkunoiden ja Sinituotteen järjestämä kisa oli kovatasoinen ja yleisö sekä kilpailijat viihtyivät MM-tunnelmissa.

Maailmanmestaruudet ratkottiin kahdessa eri sarjassa: ammattilaiset ja harrastelijat. Ammattilaisten mestariksi loppukilpailussa selvisi Simo Lampinen Helsingistä, tiukan vastuksen antoi Jussi Paarma Ruuhijärveltä. Molempien tulos oli huippuluokkaa, mutta Simo Lampinen suoriutui tehtävästä hieman Jussia nopeammin.

Palkintosumman 1 000 euroa Simo Lampinen aikoi käyttää tulevien häiden valmisteluihin. Maailmanmestaruudesta hän uskoi olevan hyötyä oman yrityksensä markkinoinnissa.

Harrastelijasarjassa nähtiin viihdyttäviä suorituksia. Kilpailijat olivat panostaneet pesutyyliin. Kilpaestradilla nähtiin Top Gearin Stig-henkistä suoritusta ja tekniikkaohjautuvaa esiintymistä.

Harrastesarjassakin lopulta puhtaus ratkaisi ja voittajaksi kruunattiin Joni Mella Turusta. Joni päätti osallistumisestaan tyttöystävän innostuksesta juuri ennen kilpailun alkua.

Joni oli tittelistä ja omasta tuhannen euron palkinnosta hieman hämillään, mutta uskoi mestaruustittelin tuovan paljon vierailupyyntöjä kavereiden siivousaikoina.

Kommentoi Facebookissa