Äiti oli poissa, isä otti auton ja lähti ryyppäämään – 6- ja 7-vuotiaat pikkupojat jäivät yöllä keskenään kotiin

Alkoholia ja autolla ajamista ei tunnetusti pidä koskaan yhdistää.

Alkoholia ja autolla ajamista ei tunnetusti pidä koskaan yhdistää. (Kuvituskuva Fotolia)

Lasten isän epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja heitteillepanoon.

RIKOS Poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Kaarinassa sunnuntai aamuyöstä puoli viiden aikaan. Kolmikymppinen kaarinalainen kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Lisäksi ajoneuvon verot olivat erääntyneet.

Kuljettaja kertoi partiolle, että hänen lapsensa ovat kotona nukkumassa keskenään ja hänen aviovaimonsa ja samalla lasten äiti on illanvietossa toisella paikkakunnalla kaukana kotoa. Mies kertoi olleensa eräässä lähiöpubissa, minkä jälkeen hän oli siellä tarjoilun päätyttyä lähtenyt autollaan Turkuun yökerhoon jatkamaan juhlintaa.

Poliisin mennessä miehen kotiosoitteeseen tavattiin siellä kaksi lasta nukkumassa. Lasten äidin puhelin oli kiinni ja häntä ei näin ollen tavoitettu lainkaan. Epäilty kertoi kaikkien sukulaisten asuvan kaukana. Sosiaalipäivystys otti lapset huostaan.

Kuusi- ja seitsemänvuotiaiden lasten isän epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja heitteillepanoon lähdettyään puolenyön jälkeen ryyppäämään jättäen lapset kotiin nukkumaan.

Mies määrättiin ajokieltoon ja hänen BC-luokan ajokorttinsa saatiin poliisin haltuun. Epäilty toimitettiin kiinniotettuna Turun pääpoliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen ja sen jälkeen säilössäpito-osastolle selviämään ja odottamaan kuulusteluja.

Kommentoi Facebookissa