Alle 15-vuotias puukotti marketin pihassa toista nuorta – ”Puukotusvammat olivat hengenvaaralliset”

Poliisin saaman tiedon mukaan uhrilla ei ole enää tällä hetkellä hengenvaaraa. (Kuvituskuva Fotolia)

Ensihoito kuljetti uhrin pikaisesti sairaalaan, jossa hänet jouduttiin leikkaamaan.

PUUKOTUS Itä-Suomen poliisilaitos kertoo, kuinka hätäkeskukseen ilmoitettiin 4.3.2023 klo 19.46 puukotuksesta, joka oli tapahtunut Siilinjärven S-Marketin pihalla. Asianosaiset olivat alaikäisiä.

Poliisipartio tapasi tapahtumapaikalla uhrin, jolle annettiin hätäensiapua ensihoidon toimesta puukotusvammojen vuoksi. Vammat olivat vakavia ja ensihoito lähti kuljettamaan uhria pikaisesti sairaalahoitoon. Uhrilla todettujen vakavien vammojen vuoksi hänet jouduttiin leikkaamaan sairaalassa. Puukotusvammat olivat hengenvaaralliset. Poliisin saaman tiedon mukaan uhrilla ei ole enää tällä hetkellä hengenvaaraa.

Uhri on iältään 15-vuotias. Uhri ja tekijät tiesivät toisensa entuudestaan. Puukotuksen syynä saattoi olla asianosaisten aikaisemmat keskinäiset tapahtumat, joihin liittyi aiempi uhkailu. Epäilty tekijä saatiin kiinni myöhemmin läheltä tekopaikkaa. Epäilty on alle 15-vuotias.

Puukotukselle on useita silminnäkijöitä, joista ainakin osa on alaikäisiä. Poliisi pyytää silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä poliisiin tapahtumien kulun selvittämiseksi. Havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen p. 029 5415 232 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Esitutkinta on edelleen kesken ja asianosaisten alaikäisyyden vuoksi poliisi ei tiedota tällä hetkellä asiasta enempää.

Lue myös: Alaikäisen pojan päälle ajettiin autolla ja hänet ryöstettiin – poliisi selvittää myös tapausta seurannutta väkivallantekoa

Kommentoi Facebookissa