Asunto paloi Pispalassa – pelastuslaitoksen savusukeltajat löysivät kuolleen miehen

Ohikulkija oli huomannut Tampereen Pispalassa tulipalon ja ilmoittanut siitä hätäkeskukseen.

Ohikulkija oli huomannut Tampereen Pispalassa tulipalon ja ilmoittanut siitä hätäkeskukseen. (Kuva Sisäministeriö)

Poliisin tekniset tutkijat jatkavat palonsyyn tutkimista heti kun palopaikalla on turvallista toimia.

TULIPALO Hätäkeskus ilmoitti klo 01.10 meneillään olevasta asuntopalosta poliisille ja pelastuslaitokselle. Ohikulkija oli huomannut Pispankadulla Tampereen Pispalassa tulipalon ja ilmoittanut siitä hätäkeskukseen.

Tapahtumapaikalle saapui pelastuslaitoksen ja poliisin yksiköitä. Talon katolta tuli runsaasti savua ja liekit löivät katosta näkyvästi ulos palon aikana. Syttynyt talo oli mineriittivuorattu kolmikerroksinen talo, jossa oli neljä erillistä asuinhuoneistoa.

Pelastuslaitoksen savusukeltajat tekivät palon aikana tarkastuksia sisälle asuinhuoneistoihin. Yhdestä asunnosta löytyi kuollut mieshenkilö, joka tuotiin asunnosta pihalle. Myös toisessa talon asuinhuoneistossa oli palon aikana ollut asukas, jonka palomiehet olivat saattaneet pois palavasta asunnosta.

– Poliisi tutkii tulipaloa palonsyyn tutkintana ja kuolleen miehen osalta selvitetään poliisitutkintana kuolemansyytä sekä sen liittymistä tulipaloon, rikoskomisario Arto Partanen sanoo.

Poliisilla on palopaikalta löydetyn kuolleen mieshenkilön henkilöllisyys selvillä. Muita mahdollisia paloon liittyviä henkilövahinkoja ei ole tullut poliisin tietoon. Tällä hetkellä poliisi ei epäile tapaukseen liittyvän rikosta.

Poliisin tekniset tutkijat jatkavat palonsyyn tutkimista heti kun palopaikalla on turvallista toimia ja mahdollista selvittää palonsyytä tarkemmin.

Lue myös: Nainen suunnitteli sytyttävänsä tulipalon – tarkoitus surmata aviomies ja alle 6-vuotias lapsi

Kommentoi Facebookissa