Auto ajautui yöllä ojaan, ulkopuolelta löytyi menehtynyt henkilö – poliisi ei sulje rikoksen mahdollisuutta pois

Poliisi selvittää tapahtunutta ja sen taustoja. (Kuvituskuva Poliisi)

Poliisi kaipaa havaintoja ulosajosta mahdollisilta silminnäkijöiltä Iisalmen Kainuuntiellä.

ULOSAJO Hätäkeskukseen tuli ilmoitus auton ulosajosta tiistain ja keskiviikon 15.–16.11.2022 välisenä yönä. Ilmoituksen mukaan Iisalmessa etelän suuntaan kulkenut auto oli ajautunut tuntemattomasta syystä ojaan. Ulosajon tapahtumapaikka oli Kainuuntie, pohjoisen suunnasta muutama sata metriä ennen nelikaistaisen Iisalmen ohitustien alkua.

Onnettomuuspaikalla auton ulkopuolelta löytyi henkilö, jonka viranomaiset totesivat menehtyneeksi. Onnettomuuspaikalta menehtyneenä löytyneen henkilön kuolemaan liittyen ei rikoksen mahdollisuutta voida sulkea pois.

Poliisi tutkii ulosajoa ja pyytää havaintoja mahdollisilta onnettomuuden silminnäkijöiltä. Poliisi selvittää tapahtunutta ja sen taustoja, eikä tiedota tapahtumien yksityiskohdista tässä vaiheessa tutkintaa enempää.

Ilmoita havaintosi ja tietosi ulosajosta Itä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 415 232. Kaikki silminnäkijöiden havainnot tapahtumasta voivat olla tutkinnan kannalta ratkaisevia.

Lue myös: Matkustaja kuoli rajussa kolarissa – hurjaa ylinopeutta ajanut kuljettaja oli humalassa

Kommentoi Facebookissa