Epäillään lottomiljonäärin huijaamisesta – juristilta takavarikkoon 610 000 euroa

Huijatun lottomiljonäärin hevoskaupat herättivät huomiota ravipiireissä.

Huijatun lottomiljonäärin hevoskaupat herättivät huomiota ravipiireissä. (Kuva Fotolia)

Poliisi nappasi setelitukkoja heiluttelevat miehet heidän poistuessaan lakitoimistolta.

LOTTO Pirkanmaalainen ikämies voitti alkuvuodesta useamman miljoonan euron lottopotin. Poliisi epäilee, että miljoonat ovat päätyneet vääriin käsiin. Törkeästä petoksesta epäiltynä on muun muassa tunnettu tamperelainen juristi.

Useita miljoonia lotossa voittanut noin 70-vuotias mies asuu Tampereen naapurikunnassa. Valitettavasti hän ei pitänyt lottovoittoa omana tietonaan ja jättipottia jakamaan tuli muitakin. Kun tieto lottovoitosta levisi, voittajan seuraan lyöttäytyi useamman miehen porukka.

Sattumamiljonäärin rahoja hukattiin muun muassa hevoskaupoissa. Ravimiespiireissä touhu herätti jossain määrin huomiota.

Törkeästä petoksesta epäiltynä on vangittu viisi miestä. Yksi vangituista on tunnettu tamperelainen juristi. Kyseiselle lakimiehelle alamaailma on tuttu jo työnsä puolesta, hän on avustanut alan miehiä oikeudessa vuosikymmeniä.

Tampereen juristipiireistä kerrotaan, että poliisi nappasi lottovoittajan huijaamisesta epäillyt miehet, kun nämä poistuivat lakimiehen toimistolta paksuja setelitukkoja heilutellen. Koko joukkio on ollut loppukesästä saakka telkien takana. Jutussa on nostettava syyte ensi vuoden alkupuolella.

Käräjäoikeus on takavarikoinut epäiltyjen omaisuutta siltä varalta, jos jutussa joskus joudutaan maksamana korvauksia. Juristin omaisuutta on tällä viikolla määrätty takavarikkoon enintään 610 000 euron arvosta.

Kommentoi Facebookissa