Hallitus keskustelee koronarajoituksista – altistunut pääministeri Sanna Marin jälleen etätöihin

Pääministeri testataan koronaviruksen varalta, hän on oireeton ja voi hyvin.

Pääministeri testataan koronaviruksen varalta, hän on oireeton ja voi hyvin. (Kuva Lauri Heikkinen/ Valtioneuvoston kanslia)

Pääministeri Sanna Marin sai tiedon altistumisestaan Koronavilkusta.

KORONAVIRUS Pääministeri Sanna Marin työskentelee torstaista 10. syyskuuta alkaen toistaiseksi virka-asunnossaan Kesärannassa. Pääministeri on etätöissä varotoimenpiteenä mahdollisen koronavirusaltistumisen seurauksena.

Pääministeri jatkaa töitään normaalisti etäyhteyksien avulla osallistuen muun muassa hallituksen neuvotteluun sekä tänään torstaina 10. syyskuuta järjestettävään EU-maiden päämiesten videokokoukseen. Hallituksen asialistalla ovat muun muassa rajaliikenne ja matkustaminen.

Juttuvinkki: Koronavilkkuun on syötetty 41 tartunnan saaneen avauskoodia – toimi näin, jos saat altistumisilmoituksen

Pääministeri testataan koronaviruksen varalta. Hän on oireeton ja voi hyvin. Ilta-Sanomien tiedon mukaan pääministeri sai tiedon altistumisestaan Koronavilkusta. Pääministeri oli etätöissä myös viimeksi elokuussa lievien hengitysoireiden johdosta. Koronavirustesti oli tuolloin negatiivinen.

THL:n mukaan uusien koronavirustartuntojen määrät ovat Suomessa pysyneet edelleen maltillisina ja epidemiatilanne on valtakunnallisesti rauhallinen. Viikoittaiset tapausmäärät ja ilmaantuvuus ovat kuitenkin elokuun alusta kasvaneet verrattuna kesä-heinäkuun tilanteeseen.

  • EDIT 11.9. klo 19: Pääministerin koronatesti oli negatiivinen

Lue myös: Pääministeri Sanna Marinilla on lieviä hengitystieoireita – ”Käyn koronatestissä ja siirryn etätöihin”

Kommentoi Facebookissa