Hautakynttilä koulun pihalla herätti huolta – kuvat levisivät sosiaalisessa mediassa

Hautakynttilä oli tuotu erään 15-vuotiaan pojan toimesta paikkaan, johon hänen moponsa oli hetkeä aikaisemmin rikkoontunut.

Hautakynttilä oli tuotu erään 15-vuotiaan pojan toimesta paikkaan, johon hänen moponsa oli hetkeä aikaisemmin rikkoontunut. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisilla ei ole mitään syytä epäillä kouluun liittyvän mitään erityistä uhkaa Kokkolassa.

POLIISI Kokkolan Hakalahden koulun pihaan oli ilmestynyt hautakynttilä eilen illalla. Poliisi sai ilmoituksen asiasta kello 20.30 aikaan. Ilmoituksen vuoksi poliisi oli aamulla näkyvästi esillä koulun lähistöllä ja oli vahvistanut päivän resurssejaan.

Aamun aikana asiaan saadun selvityksen mukaan hautakynttilä on tuotu koulun pihalle erään 15-vuotiaan pojan toimesta juuri siihen samaan paikkaan, johon hänen moponsa oli hetkeä aikaisemmin rikkoontunut.

Paikalla olleet olivat kuvanneet mopoa ja kynttilää koulun pihalla. Kuvat olivat levinneet sosiaalisen median kautta ja aiheuttaneet huolta lukijoissa. Mopon paikalta poistamisen jälkeen kynttilä oli edelleen jäänyt palamaan paikalle ja aiheuttanut ilmoituksen poliisille.

Saatu selvitys huomioiden poliisilla ei ole mitään syytä epäillä Hakalahden kouluun liittyvän mitään erityistä uhkaa. Koulutyö voi jatkua koululla normaalisti.

Kommentoi Facebookissa