Henkilöauto suistui tieltä ja osui koiranulkoiluttajaan – koira jouduttiin lopettamaan

Jalankulkija loukkaantui törmäyksessä ja hänet toimitettiin sairaalaan. (Kuvituskuva Fotolia)

Tapahtuma-aikaan autossa epäillään olleen kaksi henkilöä, jotka olivat paenneet paikalta.

LIIKENNETURVALLISUUS Oulussa Koskelantiellä tapahtui maanantaina 20.12.2021 aamulla liikenneonnettomuus, jossa loukkaantuivat jalankulkija ja hänen mukanaan ollut koira.

Henkilöauton kuljettaja oli ajanut Koskelantietä Haukiputaantien suunnasta, menettäen auton hallinnan ennen Suolamännyntien risteystä. Auto oli ajautunut tieltä ulos osuen tien vieressä yhdistetyllä pyörätiellä ja jalkakäytävällä kulkeneisiin jalankulkijaan ja koiraan.

Jalankulkija loukkaantui törmäyksessä, ja hänet toimitettiin sairaalaan. Poliisilla ei ole tarkempia tietoja hänen vammoista. Jalankulkijan mukana ollut koira jouduttiin lopettamaan.

Tapahtuma-aikaan autossa epäillään olleen kaksi henkilöä, jotka olivat paenneet paikalta. Toisen heistä poliisi tavoitti lähistöltä. Toista henkilöä ei ole vielä tavoitettu, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisilla tiedossa.

Auton kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään vammantuottamukseen, liikennepakoon tieliikenteessä sekä törkeään rattijuopumukseen. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Lue myös: Rekasta roikkuneet metallitolpat lävistivät vastaantulevan koulutaksin – taksi ajautui ojaan

Kommentoi Facebookissa