Henkilöauton kuljettaja yritti ajaa mopopojan päälle – poliisi pyytää havaintoja Skoda Octaviasta

Poliisi pyytää havaintoja harmaasta uudehkosta farmarimallisesta Skoda Octaviasta, jossa on Xenon-valot.

Poliisi pyytää havaintoja harmaasta uudehkosta farmarimallisesta Skoda Octaviasta, jossa on Xenon-valot. (Kuva AOP)

Mopoilija sai kaatuessaan ruhjevammoja, joiden vuoksi hän on käynyt sairaalassa.

LIIKENTEEN VAARANTAMINEN Poliisi tutkii Imatralla Linnankoskenkadulla henkilöauton ja mopon välistä tapahtumaa törkeänä liikenteen vaarantamisena.

Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan sunnuntaina 7.10. kello 21.20–21.40 henkilöauton kuljettaja on yrittänyt ajaa 15-vuotiaan mopolla ajaneen pojan päälle Imatran ajojen lähtösuoran kohdalla, ja toisen kerran Linnankoskenkadulla kevyen liikenteen väylällä.

Kevyen liikenteen väylän kohdalla autonkuljettaja oli tönäissyt autollaan mopoilijaa niin, että tämä oli kaatunut ja loukannut itseään. Mopoilija sai kaatuessaan ruhjevammoja, joiden vuoksi hän on käynyt sairaalassa.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja tapahtumasta ja erityisesti toisena osallisena olleesta harmaasta uudehkosta farmarimallisesta Skoda Octaviasta, jossa on Xenon-valot. Autosta on kuulunut tapahtuma-aikana ulos asti äänekästä musiikkia.

Tiedot pyydetään ilmoittamaan puhelimitse Imatran poliisiaseman rikosilmoitusten vastaanottoon numeroon 0295 414 642 maanantaista perjantaihin klo 8–12 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala(at)poliisi.fi.

Lue myös: Keski-ikäinen mies heitteli kananmunilla mopoilijoita ja autoa – poliisi löysi todisteen ruokapöydältä

Kommentoi Facebookissa