HJK sai tärkeän revanssin turkulaisista

Kuva Veikkausliiga/ Risto Oksanen

HJK pehmitti FC Interin Turussa 1-0. Voittomaali syntyi kyseenalaisesti tuomitusta rangaistuspotkusta.

JALKAPALLO Hallitseva mestari HJK koki Veikkausliigassa toissa viikonloppuna shokkitappion hävittyään kotiottelussaan Turun FC Interille maalein 1-4. Tiistaina Turussa HJK:lla oli mahdollisuus revanssiin ja se myös käytti voitettuaan 1-0.

Ottelun ratkaisumaali tosin herätti keskustelua. Matias Tammisen käsivirheestä HJK sai 41. minuutilla rangaistuspotkun, vaikka Tammisen käsi oli luonnollisessa asennossa tilanteen vaikutettua tahattomalta.

Pallo vietiin pilkulle ja Bojan Radulovic viimeisteli maalin. Interin kiri hyytyi toisella puoliajalla, kun Petteri Forsell sai toisen punaisen korttinsa ja joutui ulos kentältä.

Forsell oli edellisessä ottelussa IFK Mariehamnia vastaan syöttänyt neljä maalia, kun Inter voitti 4-0. HJK:ta, vuonna 2019 edustamaansa seuraansa vastaan, Forsell kunnostautui kuitenkin antisankarina.

HJK on voittanut kauden kuudesta ottelustaan viisi ja nousi Inter-voitollaan 15 pisteeseen. HJK on tasapisteissä KuPSin kanssa, mutta kaikki pelinsä voittanut KuPS on pelannut yhden ottelun vähemmän.

HJK operoi Veikkausliigassa noin kahden miljoonan euron pelaajabudjetilla. KuPSin pelaajabudjetti on miljoonan euron luokkaa.

Alle miljoonan euron pelaajabudjetilla operoiva Inter on sarjassa neljäntenä. Tappio oli turkulaisjoukkueelle kauden kolmas.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Huuhkajista tuttu Petteri Forsell järjesti hurjan shown

Kommentoi Facebookissa