Huuhkajista tuttu Petteri Forsell järjesti hurjan shown

Suomen maajoukkueesta tuttu Petteri Forsell pelaa 2022 Turun FC Interissä (Kuva: Veikkausliiga)

Petteri Forsell syötti peräti neljä maalia, kun FC Inter voitti IFK Mariehamnin 4-0.

JALKAPALLO FC Inter pisti perjantaina melkoiset vappukarkelot pystyyn voitettuaan IFK Mariehamnin maalein 4-0. Ottelun sankari oli Petteri Forsell, joka syötti kaikki maalit.

Inter johti ottelua 22 minuutin jälkeen jo 3-0. Inter teki maalinsa reilun neljän minuutin sisään.

Rick Ketting avasi hanat 18. minuutilla. Benjamin Källman teki toisen maalin minuuttia myöhemmin ja David Haro teki kolmannen maalin 22. minuutilla.

Källman teki vielä toisen maalin. Hän osui uudelleen 32. minuutilla.

Forsell oli suorastaan maaginen. Hän vaikutti liian hyvältä pelaajalta Veikkausliigan otteluun.

Nähtäväksi jää, kelpuuttaako Markku Kanerva hänet Huuhkajiin kesäkuussa Kansojen liigan otteluihin. Forsell oli muutama vuosi sitten maajoukkueen vakiokasvoja, mutta viime aikoina häntä on nähty Suomi-paidassa harvemmin.

FC Inter on ollut kahdessa viimeisessä ottelussa hurjana. Se voitti viime lauantaina HJK:n 4-1 ja on siis tehnyt kahdessa ottelussa kahdeksan maalia.

Sarjataulukossa Inter on neljäntenä kuusi pistettä kärkijoukkuetta Kuopion Palloseuraa perässä. KuPS jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan perjantaina VPS:n maalein 3-1.

Oulussa tehtiin perjantaina Veikkausliigan historiaa, kun AC Oulun vasta 17-vuotias keskikenttäpelaaja Otso Liimatta onnistui maalinteossa jo ottelun toisella minuutilla FC Hakaa vastaan. Liimatta on ensimmäinen vuonna 2004 syntynyt Veikkausliigassa maalinteossa onnistunut pelaaja.

AC Oulu voitti ottelun 3-0. Voitto oli sille kauden ensimmäinen.

Espoon FC Honka haki 2-0 -vierasvoiton FC Lahdesta. Sarjataulukossa Honka on kolmantena.

Veikkausliigassa noin miljoonan euron pelaajabudjetilla operoiva Suomen olosuhteissa rahakas SJK on isoissa vaikeuksissa. Se hävisi perjantaina Ilvekselle maalein 1-3.

SJK on sarjassa toiseksi viimeisenä voitettuaan viidestä ottelustaan vain yhden. Jumbojoukkue HIFK on kaksi pistettä Seinäjoen ylpeyttä perässä.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: HJK jyräsi Stadin derbyssä – HIFK oli pahasti alakynnessä

Kommentoi Facebookissa