Huikea heitto frisbeegolfin SM-kilpailuissa – 107-metrinen avaus suoraan koriin!

Jani Nevala oli perjantain parhaassa terässä.

Jani Nevala oli perjantain parhaassa terässä. (Kuva Suomen Frisbeegolfliitto)

Jani Nevala nousi Seppo Pajun rinnalle jaetulle kärkisijalle.

FRISBEEGOLF Hyvinkäällä kilpailtavissa frisbeegolfin SM-kilpailuissa on saavutettu puoliväli. Toisena kilpailupäivänä luokkien tuloslistoilla nähtiin paljon liikettä, kun osa pelaajista onnistui väistelemään Nummenmäen hongat tyylillä.

Päivän huikeimmasta heitosta vastasi Kivijärven Kivekkäiden Antti Kotilainen, joka lähetti avausheittonsa suoraan maalikoriin 107-metrisellä nelosväylällä ja on kokonaistuloksissakin komeasti kahdentenatoista.

Päivän kovimmasta tuloksesta vastasi kuitenkin Siikaisten Sisun Jani Nevala. Kierrostulos 50 heittoa (-10) nosti Nevalan jaetulle kärkisijalle Seppo Pajun kanssa. Avauspäivän toinen kärkinimi Pasi Koivu joutui luovuttamaan kärkisijan, mutta vain niukasti. Koivu on jaetulla kolmannella sijalla nousua tehneen hallitsevan mestarin, Leo Piirosen kanssa.  Piirosen tulos perjantaina oli 51 heittoa (-9),

Myös avauskierroksella tahmeasti heittänyt Väinö Mäkelä onnistui perjantaina ja nousi 51 heiton (-9) kierroksellaan kärjen tuntumaan, jaetulle 12. sijalle. Taistelu mestaruudesta ja palkintosijoista on tiivistä: 14 parasta heittäjää mahtuvat kuuden heiton sisään, kun kilpailu on puolessa välissä.

Lauantaina on vuorossa ”Moving Day”, jonka myötä valmistellaan lähtötilanne sunnuntain päätöskierrokselle. Nummenmäen radalla hentoinen sivuosuma voi sinkouttaa kiekon helposti kaksi lisäheittoa vaativaan jatkopaikkaan, joten jo yhden väylän aikana sijoitus tuloslistalla voi elää melkoisesti.

Kommentoi Facebookissa