Huoltoaseman pihalla yöllinen joukkotappelu – osalla oli mukanaan teräase

Poliisi otti tapahtumien jälkeen kiinni kuusi henkilöä rikoksesta epäiltyinä. (Kuvituskuva Dreamstime)

Poliisi tutkii Espoon Vallikalliossa tapahtunutta yhteenottoa.

PAHOINPITELYT Espoon Vallikalliossa sijaitsevan huoltoaseman pihalla ja sen läheisyydessä tapahtui maanantaina 7.3. puolen yön aikaan väkivaltainen yhteenotto. Tilanteessa oli mukana useita täysi-ikäisiä henkilöitä, ja osalla heistä oli mukanaan muun muassa teräase.

Yhteenoton aikana osa henkilöistä käytti toisiaan kohtaan väkivaltaa. Tilanteen päätteeksi paikalle autolla saapunut henkilö ajoi muita paikallaolijoita kohti, mutta he onnistuivat väistämään sivuun. Kukaan osallisista ei loukkaantunut vakavasti. Huoltoaseman sisällä oli tapahtumahetkellä henkilöstöä ja muutamia asiakkaita.

Poliisi otti tapahtumien jälkeen kiinni kuusi henkilöä rikoksesta epäiltyinä. Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapahtunutta törkeän pahoinpitelyn yrityksenä, törkeänä pahoinpitelynä, pahoinpitelynä, laittomana uhkauksena, vaarallisen esineen hallussapitona ja lievänä ampuma-aserikoksena.

Tilanteen nähneet tai siihen liittyviä havaintoja tehneet voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031 (vastaaja).

Lue myös: Alaikäisten väkivalta kasvussa – oikeus otetaan herkästi omiin käsiin ja pettymyksiä siedetään heikosti

Kommentoi Facebookissa