Huuhkajien puolustajan seuralle kova tulos Mestareiden liigassa

Suomen maajoukkuepelaaja Jere Uronen pelasi Mestareiden liigaa belgialaisessa KRC Genkissä.

Suomen maajoukkuepelaaja Jere Uronen pelasi Mestareiden liigaa belgialaisessa KRC Genkissä. (Kuva AOP)

Jere Urosen KRC Genk pakotti Napolin tasapeliin Mestareiden liigassa.

JALKAPALLO Suomen maajoukkuepuolustajan Jere Urosen edustama belgialainen KRC Genk avasi pistetilinsä Mestareiden liigassa toisella kierroksella. Genk taisteli keskiviikkona maalittoman tasapelin Italian Serie A:n huippujoukkuetta Napolia vastaan.

Ensimmäisellä kierroksella Napoli oli ottanut 2-0 -voiton mestaruutta puolustavasta Liverpoolista. Genk oli puolestaan hävinnyt surkealla esityksellä Salzburgille 2-6. Napoli-ottelussa Genkin puolustus olikin aivan eri tasolla kuin Salzburgia vastaan.

Uronen oli tuttuun tapaan Genkin avauksessa. Hän pelasi täydet minuutit.

Englannin Valioliigaa puhtaalla pelillä johtava Liverpool oli töpeksiä voittonsa Salzburgia vastaan johdettuaan ensin 3-0. Salzburg kiri 3-3 -tasatilanteeseen, mutta Mohamed Salahin maali päästi Liverpoolin pälkähästä joukkueen voitettua ottelun 4-3.

Napoli johtaa E-lohkoa neljällä pisteellään. Liverpool ja Salzburg seuraavat pisteen jäljessä.

F-lohkossa Borussia Dortmund voitti vieraissa Slavia Prahan 2-0 ja FC Barcelona nousi Luis Suarezin upeilla maaleilla tappioasemasta 2-1 -voittoon Milanon Interiä vastaan. Dortmund ja Barcelona ovat nyt neljässä pisteessä.

G-lohkossa Pietarin Zenit voitti Benfican 3-1 ja Olympique Lyon kukisti vieraissa RB Leipzigin 2-0. Zenit ja Lyon ovat neljässä pisteessä ja Leipzigillä pisteitä on kolme.

H-lohkossa Ajax jatkaa kärjessä puhtaalla pelillä otettuaan Valenciassa 3-0 -vierasvoiton. Ajax todisti, ettei se ole romahtanut viime kauden välieräpaikkansa jälkeen, vaikka joukkueessa on tapahtunut muutoksia.

Valioliigassa kompuroinut Chelsea kukisti Ranskassa Lillen 2-1. Samalla Chelsea avasi Mestareiden liigan pistetilinsä noustuaan tasoihin Valencian kanssa. Molemmilla on kolme pistettä.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Lukas Hradeckylla synkkää Mestareiden liigassa – turpaan tuli taas

Kommentoi Facebookissa