Huumeissa ja humalassa – nainen ajoi vastaantulijoiden kaistaa moottoritiellä

Liikennevirtaa vastaan ajaneen ajoneuvon kuljettaja ei reagoinut poliisin hälytysvaloihin

Liikennevirtaa vastaan ajaneen ajoneuvon kuljettaja ei reagoinut poliisin hälytysvaloihin. (Kuvituskuva Fotolia)

Ennen pysähtymistä henkilöauto oli hyvin lähellä törmätä useampaan vastaantulijaan.

LIIKENNETURVALLISUUS Perjantaina 3.5.2019 klo 23.37 poliisille ilmoitettiin, että Salossa, Turku-Helsinki-moottoritietä on tulossa henkilöauto Turun suuntaan Helsinkiin menevien kaistoja käyttäen eli siis vasten liikennesuuntaa.

Poliisipartio tavoitti kyseisen henkilöauton hieman ennen moottoritien ja Kravinkujan ramppia, Turun suunnasta tullessa. Liikennevirtaa vastaan ajaneen ajoneuvon kuljettaja ei reagoinut poliisin hälytysvaloihin, äänimerkkeihin ja pysäytysvaloon vaan jatkoi matkaansa yhä kohti Turkua.

Poliisipartio kääntyi henkilöauton perään ja lähti seuraamaan sitä liikennevirtaa vastaan koti Turkua. Vastakarvaan ajanut henkilöauto pysähtyi lopulta tien varteen hieman ennen Tammisillan ramppia. Ennen pysähtymistä henkilöauto oli hyvin lähellä törmätä useampaan vastaantulijaan.

Henkilöautoa kuljetti vuonna 1995 syntynyt nainen, joka oli silminnähden päihtynyt. Nainen puhalsi alkometriin 0,34 mg/l ja hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Hänellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Naista epäillään muun muassa rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lue myös: Pikkupojilla vaaralliset leikit ylikulkusillalla – kiviä pudoteltiin moottoritielle autojen päälle

Kommentoi Facebookissa