Hyökkääjä löi miehiä saksilla ja uhkasi tappamisella – poliisi taltutti sähkölamauttimella

Poliisi joutui käyttämään sähkölamautinta miehen taltuttamiseksi.

Poliisi joutui käyttämään sähkölamautinta miehen taltuttamiseksi. (Kuvituskuva Fotolia)

Miehet onnistuivat väistämään iskuja eikä heille aiheutunut fyysisiä vammoja.

KIINNIOTTO Hätäkeskukseen tuli sunnuntaina aamulla kello 7.22 ilmoitus miehestä, joka on käynyt sakset kädessä ihmisten päälle Raumalla. Ensimmäinen ilmoitus tuli Suvitien ja Syväraumankadun risteyksen vieressä olevalta laiturilta.

Siellä mies oli hyökännyt laiturilla olleen toisen miehen kimppuun ja uhannut tätä tappamisella sekä lyönyt saksilla. Mies oli kuitenkin saanut torjuttua iskut ja päässyt pakoon, eikä hänelle aiheutunut fyysisiä vammoja.

Hyökkääjä oli jatkanut Syväraumankatua keskustan suuntaan. Syväraumankadulla paritalon ulkopuolella oli ollut kaksi miestä tupakalla ja hyökkääjä oli uhannut tappaa heidät sekä hyökännyt heidän päälleen. Miehet olivat päässeet pakoon sisälle asuntoon ja saaneet oven kiinni.

Hyökkääjä oli rikkonut asunnon ikkunan ja päässyt siitä asuntoon, jossa oli yrittänyt lyödä kaikkia kolmea asunnossa ollutta ihmistä saksilla sekä uhannut tappaa heidät. Asukkaat olivat onnistuneet väistämään hyökkääjän iskuja eikä heille aiheutunut fyysisiä vammoja.

Poliisi oli paikalla nopeasti ja sai miehen kiinni asunnosta. Kiinniotossa mies syyllistyi virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja hänen taltuttamisekseen käytettiin sähkölamautinta. Kaikki asianomistajat ovat täysi-ikäisiä ja epäilty on 19-vuotias raumalainen mies.

Lue myös: Pururadalla puukotettiin ja pahoinpideltiin nyrkein 16-vuotiasta tyttöä – poliisi etsii vatsakasta miestä

Kommentoi Facebookissa