Isokynän muste ei lopu

Dave "Isokynä" Lindholm on pysynyt tyylikkäänä läpi uransa.

Dave "Isokynä" Lindholm on pysynyt tyylikkäänä läpi uransa. (Kuva Harri Hinkka)

Dave Lindholm julkaisi alkusoittoa uudelta albumiltaan.

MUSIIKKI Suomen arvostetuimpien muusikoiden joukkoon jo viiden eri vuosikymmenen aikana lukeutunut Dave Lindholm ei malta levätä laakereillaan. Kotimaisen bluesin ja rockin elävältä legendalta on nimittäin ilmestymässä jälleen uusi pitkäsoitto.

Ensimmäinen näytekappale joulukuussa julkaistavalta albumilta V. on nimeltään Pai pai kamaa. Rempseä biisi on sanoituksiltaan taattua Isokynää, omahyväiset ihmiset vedetään pilvilinnoistaan maan tasolle.

Oot hyvä pelaamaan, yhtä hyvä kuin miljoonat muut / tunnet olevasi kuningas, koska sun kaverit ei tiedä et oot / bye bye -kamaa.

Kappaleella on mukana myös -yhtyeen perustajajäsen Jani Viitanen, Sleepy Sleepersista sekä Leningrad Cowboysista tuttu Mato Valtonen, Tampereelle asettunut amerikkalaismuusikko Joe Vestich sekä Jarkko Helin.

Tulevan pitkäsoiton julkaisee Universal Musicin alainen Johanna Kustannus. Lindholmilta on ilmestynyt tähän mennessä yli kolmekymmentä levyä pelkästään soolona. Niistä ensimmäiset Johannan edeltäjältä, Love Recordsilta, jonka perustamisesta on tullut kuluneeksi jo 50 vuotta.

Kommentoi Facebookissa