Joesta löytyi murhasta epäillyn ruumis – miehen epäillään surmanneen vaimonsa

Kokemäenjoesta löytyi ruumis, jonka tuntomerkit ja vaatetus täsmäävät murhasta epäiltyyn mieheen. (Kuvituskuva Poliisi)

Poliisi suoritti laajoja etsintöjä Porin Linnansillan alueella pelastuslaitoksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa.

MURHATUTKIMUS Porissa suoritetuissa murhatutkintaan liittyvissä vesistöetsinnöissä on löytynyt ruumis. Kokemäenjoesta löydetty henkilö on Porissa uudenvuodenyönä tapahtuneen murhan epäilty tekijä.

Lounais-Suomen poliisi suoritti tiistaina laajoja etsintöjä Porin Linnansillan alueella yhdessä pelastuslaitoksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa. Ruumiin tuntomerkit ja vaatetus täsmäävät murhasta epäiltyyn mieheen.

Poliisi oli saanut sunnuntai-iltapäivällä ilmoituksen yksityisasunnosta löytyneestä kuolleesta henkilöstä. Asunnossa oli tapahtunut perheensisäinen väkivallanteko, jossa 49-vuotiaan miehen epäillään surmanneen 38-vuotiaan vaimonsa.

Esitutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisi piti yhtenä vaihtoehtona, että murhasta epäilty mies on surmateon jälkeen hukuttautunut Kokemäenjokeen. Lounais-Suomen poliisi on pyytänyt yleisöltä silminnäkijähavaintoja harmaasta, porrasperäisestä BMW-merkkisestä henkilöautosta ja sen liikkeistä uudenvuodenyönä noin kello yhden ja aamukuuden välillä.

Poliisi kiittää yleisöä lukuisista saamistaan vinkeistä ja vihjeistä. Poliisilla on nyt pääpiirteissään käsitys epäillyn liikkeistä surmayönä. Tapahtumien kulun tarkentamiseksi poliisi kuitenkin yhä pyytää autosta havaintoja erityisesti Keski-Porin kirkon alueelta, kauppakeskus Puuvillan läheisyydestä sekä Isosannan alueelta.

Henkilöautoon liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp– tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

Lue myös: Henkirikosta tutkitaan murhana Porissa – poliisilla on käsitys epäillystä tekijästä

Kommentoi Facebookissa