Jokereiden voittoputki jatkui Moskovassa – ”Meinasi tulla aasinlakki päähän”

Jokerit juhlii maalia.

Jokerit juhlii maalia. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit porskuttaa KHL:ssä viiden ottelun voittoputkessa.

JÄÄKIEKKO Jokerit otti KHL:ssä jo viidennen perättäisen voittonsa lyötyään keskiviikkona Moskovassa Dynamon jatkoajalla 2-1. Jokerit pystyi nousemaan voittoon, vaikka oli viimeisellä minuutilla tappioasemassa.

Dynamo siirtyi kolmannen erän lopulla johtoon Peter Reginin otettua typerän jäähyn. Jokereiden pelatessa lopussa ilman maalivahtia tasoitti Veli-Matti Savinainen lopussa 1-1:een. Viktor Lööv ratkaisi toisen pisteen Jokereille jatkoajalla John Normanin syötöstä.

– Meinasi tulla aasinlakki päähän, mutta tulikin kuninkaan kruunu. Oli lähellä, että olisi sählätty kaikki pisteet ja oltiin lopussa ehkä vähän onnekkaitakin, mutta jotain se kertoo joukkueesta, että pystytään nousemaan voittoon tällä tavalla, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki seuransa tiedotteessa.

Jokereilla on kulkenut joulukuussa hyvin. Joukkue jatkaa KHL:n läntisessä konferenssissa neljäntenä ja nousi nyt tasapisteisiin kolmantena oleva Dynamon kanssa. Eroa kärjessä olevaan kaksi ottelua enemmän pelanneeseen SKA Pietariin on seitsemän pistettä.

– Peli kantaa niin sanotusti ja se pysyy rakenteeltaan kasassa. Sitä kautta saatiin monta ylivoimamahdollisuutta tänään. On saatu mennä samoilla ketjuilla jo vähän pidempään, mikä varmasti myös helpottaa yhteispeliä, Marjamäki totesi.

Ennen joulua Jokerit pelaa vielä kaksi kotiottelua. Torstaina vastaan tulee Lokomotiv Jaroslavl ja lauantaina Dinamo Riika.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Leijonat tehoton jalkapallostadionilla – Jukka Jalonen ihmetteli tuomaritoimintaa

Kommentoi Facebookissa