Kaivataan käräjille – minne katosi miljoonaperijättären amerikkalainen poikaystävä?

Nuori miljonääri sai tuomion kannabiksen polttelusta. Sen sijaan hänen poikaystäväänsä ei ole saatu käräjille vastaamaan syytteeseen pahoinpitelystä.

Nuori miljonääri sai tuomion kannabiksen polttelusta. Sen sijaan hänen poikaystäväänsä ei ole saatu käräjille vastaamaan syytteeseen pahoinpitelystä. (Kuvituskuva Fotolia)

Pahoinpitelysyytettä piti käsitellä jo muutama vuosi sitten käräjäoikeudessa.

PAHOINPITELY Käräjäoikeudessa on vireillä erään miljoonaperijättären poikaystävää koskeva pahoinpitelyjuttu, on ollut jo muutaman vuoden. Ongelmana on se, että poikaystävää ei ole saatu haastettua käräjille. Hieman yli 30-vuotias mies lienee Yhdysvalloissa.

Tapahtumat saivat alkunsa paikkakunnalla, missä asuu verotietojen mukaan Suomen kovatuloisimpiin alle 30-vuotiaisiin lukeutuva miljoonaperijätär. Hän omistaa ison siivun lähes 300 miljoonan liikevaihtoa tekevästä yhtiöstä.

Nuoren naisen amerikkalainen poikaystävä, nyt jo entinen, riehui epäilyjen mukana humalassa perijättären asuinpaikkakunnalla, ja sai syytteen pahoinpitelystä. Silloinen tyttöystävä ei ole epäillyn pahoinpitelyn asianomistaja eli uhri.

Muutama vuosi sitten pahoinpitelysyytettä piti käsitellä käräjäoikeudessa. Syytetty vain ei saapunut paikalle, joten syyte jäi käsittelemättä. Käräjäoikeudesta kerrotaan, että juttu on siellä yhä vireillä, syytettyä vain ei ole vieläkään saatu haastettua käräjille.

Aikaisemmassa oikeudenkäynnissä, missä amerikkalaisen olisi pitänyt olla paikalla, luettiin syytteitä myös miehen tyttöystävälle. Häntä syytettiin huumausaineen käyttörikoksesta ja ampuma-aserikkomuksesta. Nuori nainen oli käyttänyt kannabista ja pitänyt hallussaan kannabista 4,6 grammaa.

Syyte ampuma-aserikoksesta tuli siitä, että hän oli säilyttänyt työhuoneessaan asekaapeissa kaksi laatikollista patruunoita sekä 11 asetta siten, että asekaappien avaimet on ollut helposti löydettävissä avainkoukusta. Lisäksi naisen työhuoneesta löytyi haulikko, haulikkorihla ja kivääri pakattuina suojapusseihin.

Nuori nainen sai huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta 30 päiväsakkoa. Yhden päiväsakon hinta oli 1072 euroa, maksettavaa tuli kaikkiaan 32 160 euroa. Sakon suuruus perustui naisen huomattaviin tuloihin.

Viime vuosina hän on ansainnut yli miljoona euroa. Tulot koostuvat lähinnä pääomatuloista. Siitä voi päätellä, että naisella on usean miljoonan euron omaisuus.

Lue myös: Kaksi huumekauppiasta samassa kauppakeskuksessa – nuoret eivät tarttuneet tarjouksiin

Kommentoi Facebookissa